Reklam
Reklam
Reklam

Büyükşehir'den 19 Mayıs'a Yakışır Kutlama

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103. yıl dönümünde çeşitli etkinlikler gerçekleştirecek. Bayram sevincini doruğa çıkaracak etkinlikler kapsamında kentte çeşitli gösteriler ve yarışmalar yapılacak.

Reklam
Büyükşehir'den 19 Mayıs'a Yakışır Kutlama
18 Mayıs 2022 - 18:12
Reklam
‘Güneşin Doğduğu Şehir’ Samsun, her yıl olduğu gibi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103. yılını yine coşkuyla kutlayacak. Bayram etkinliklerinin startını 11 Mayıs’ta Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Salon’da yapılan Türkiye Gençlik Buluşması ile veren Büyükşehir Belediyesi, bu tarihten itibaren birçok etkinliğe de imza attı.
Saat 07.40’ta Onur Anıtı’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayacak program, saat 09.00’da 19 Mayıs Yarı Maratonu startının verilmesiyle devam edecek. Saat 09.25’ta Tütün İskelesi’nde yapılacak programla Türk Bayrağı’nın deniz subayları tarafından kara subaylarına teslim edilmesiyle sürecek etkinliklerde Doğu Park’ta saat 16.00’de Solo Türk ve Türk Yıldızları gösterisi nefesleri kesecek.
Büyükşehir Belediyesi, milli mücadele ateşinin yakıldığı kentte, Samsunluların bayram coşkusu ünlü sanatçıların konserleriyle doruğa çıkaracak. 19 Mayıs akşamı Batıpark Tören Alanı’nda Yalın, 20 Mayıs akşamı da Çobanlı İskelesi’nde Merve Özbey sahne alacak. Sanatçılar, konserleriyle vatandaşlara unutulmaz anlar yaşatacak.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum