Büyükşehir Anakent'te Döner Hazırlığı

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü, pazar günü karşılaşacağı Berlin Döner Antalyaspor maçına hazırlanıyor. 3-0’lık Kahramankazan galibiyeti ile moralleri yerinde olan Büyükşehir Anakent Bayan Voleybol Takımı, Berlin Döner engelini geçip Nevşehir’e daha güçlü gitmek istiyor.

Büyükşehir Anakent'te Döner Hazırlığı
05 Aralık 2019 - 18:26
Kıyasıya mücadele yaşanan Voleybol Kadınlar 1. Ligi B Grubu takımlarından Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü,  kendi evinde kazandığı Ankara Kahramankazan Belediyespor Kadın Voleybol Takımı galibiyeti sevincini geride bıraktı. 9. haftada yine kendi evinde 6 puanla 11. sıradaki Berlin Döner Antalyaspor’u ağırlayacak olan Kırmızı-Beyazlı ekip, müsabaka öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.
16. puanla 4. sıraya yerleşen Büyükşehir Anakent, Berlin Döner Antalyaspor’u mağlup ederek liderle puan farkını 5’e indirmenin hesaplarını yapıyor. Kulüp binasında yapılan idmanda fizik kondisyon ve blok çalışması yapan bayan voleybolcular, Berlin Döner engelini aşacaklarından emin görünüyor.
1 Aralık Pazar Günü Samsun Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda oynanacak müsabakayla ilgili değerlendirme yapan Samsun Büyükşehir Anakent Baş Antrenörü Taşkın Taşkıran, oyuncularının hırslı olmasının kendisini mutlu ettiğini belirtti. Kahramankazan müsabakasında çok önemli 3 puana sahip olduklarını dile getiren Taşkıran, “Biz güçlü bir takımız. Oyunlarım hepsi de çok profesyonel. Biz takım olarak voleybolu en iyi oynayan, izleyenlere keyif aldıran ve sonuç olarak da kazanan taraf olmak istiyoruz. Bu sebeple hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Berlin Döner Antalyaspor da iyi bir takım. Sahaya centilmence çıkıp performansımızı ve kalitemizi ortaya koyacağız. Her takım galip gelmek ister ama hak eden kazanacaktır” İfadelerini kullandı.
Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü, Berlin Döner Antalyaspor müsabakasına kaptan Bahar Ekinci, Zehra Tönge, Dilara Yılmaz, Zehra Coşkunsu, Berrak Deniz Kakaşçı, Gülcan Akyıldız, Gülbahar Karagöz, Bahar Ekinci (Kaptan), Maedeh Borhani Esfahani (İran Kadın Milli Takım Kaptanı), Duygunur Doğan, Aslı Türker, Azra Çilez ve Hilal Duyar'dan oluşan 12 kişilik kadroyla çıkacak.
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum