Büyüklü Mahallemize Güreş Sahası ve Kapalı Spor Salonu

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Başkan Adayı Hasan Togar, “Birçok başarılı güreşçimizin yetiştiği Büyüklü mahallemize yapacağımız güreş sahası ile daha nice başarılı sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Büyüklü Mahallemize Güreş Sahası ve Kapalı Spor Salonu
22 Şubat 2024 - 14:23
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Daha Yapacak Çok İşimiz Var” diyerek çıktığı adaylık yolculuğu çerçevesinde Büyüklü mahallesindeki vatandaşlarla bir araya gelerek iki dönemde yapılan hizmetler ve planlanan çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu.
Büyüklü mahallesinde 10 yılda birçok hizmete imza attıklarını belirten Başkan Togar, “Büyüklü mahallemizde 12 kilometre sathi kaplama, 15 kilometre yol genişletme çalışması gerçekleştirdik. 2 adet çocuk parkı yaptığımız mahallemize çok güzel bir meydan da yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Büyüklü Anadolu Lisesi’ni de kazandırdığımız mahallemizde, bu lisemize bir kütüphane oluşturmak olsun, sosyal yardım, tarım ve fen işlerinde olsun birçok çalışmayı daha gerçekleştirdik” dedi.

2 Büyük Proje  
Büyüklü’ye bir güreş sahası ve açık hava sosyal tesisi ile bir kapalı spor salonu da kazandıracaklarını söyleyen Başkan Togar, “Daha önce kazandırdığımız Büyüklü Anadolu Lisesi'nin hemen arkasında, gençlerimizin ve mahalle sakinlerimizin spor yapma imkânını artırmak amacıyla ihtiyaç duyulan Büyüklü Kapalı Spor Salonu projesini Gençlik Spor Bakanlığımızın desteğiyle birlikte yürüteceğiz. Projeyi 2025 yılı sonunda tamamlayarak ilçemize kazandıracağız. Büyüklü mahallemize özel olarak hazırladığımız Büyüklü Güreş Sahası ve Açık Hava Sosyal Tesisimizin de projesi tamamlandı. Nisan ayında temelini atacağımız bu projeyi yılsonunda örnek bir tesis olarak hayata geçireceğiz. İçerisinde kafe, restoran ve sosyal alanlar bulunacak, sizlerin kaliteli zaman geçirebileceği bir ortam sunarak mahallemizin güreş tutkusunu bu projemiz ile yeni bir aşamaya taşıyacağız” diye konuştu.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum