Büyük Başarıların Altına İmza Atıyoruz

İlkadım Halk Eğitim Merkezi Müdürü Murat Yalçınkaya, “120 saatlik bir kurs modüllü olan Butik çikolata yapımı kursu ham halde olan bir çikolatanın farklı şekillerde işlenmesi ile oluşan bir çalışmadır” dedi.

Büyük Başarıların Altına İmza Atıyoruz
18 Ekim 2020 - 18:16 - Güncelleme: 18 Ekim 2020 - 21:28
Kursiyerler kurs süresince hem çikolatanın yapım süreci hem de çikolatanın tadına bakarak eğlenceli vakitler geçirdiklerini hatırlatan İlkadım Halk Eğitim Merkezi Müdürü Murat Yalçınkaya, “Kurs sonunda verilen belge ile bu alanda yeterliliklerini ispat etmiş olmaktadırlar. Kursu başarı ile bitiren kursiyerler gerek evlerinde gerekse farklı mekânlarda üretimlerini yapıp aile bütçelerine katkıda bulunmaktadırlar” dedi.
Adımızı Ülke Bazında Duyurduk
Çikolata alanı ile maddi imkânı olmayanlara gerek mikro kredi gerekse de Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından hazırlamış oldukları projelere destek mahiyetinde mali destekler de yapılmakta olduğunu vurgulayan İlkadım Halk Eğitim Merkezi Müdürü Murat Yalçınkaya, “Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü markalaşma yolunda Türk patent Enstitüsüne yapmış olduğu başvuru kabul edilmiştir Enstitü ilk Hem Butik Çikolata adıyla İlkadım Halk Eğitimi Merkezinin patent başvurusu onaylamıştır. İlkadım Halk Eğitimi Merkezinin sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımı ve çalışmalarını yakından takip eden Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürümüz Sayın Yusuf Büyük bu önemli ve anlamlı çalışma için yapılan emekleri attığı tiwit ve diğer sosyal medya hesaplarından başarılar dileklerini iletti” diye konuştu.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum