Bursa Samsun Dernekleri federasyonu Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı makamında ziyaret etti.

Samdef'den Başkan Taşçı'ya ziyaret

Bursa Samsun Dernekleri federasyonu Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı makamında ziyaret etti.
22 Ekim 2014 - 17:19
Samdef'den Başkan Taşçı'ya ziyaret.
Bursa'da 17 adet Samsun derneğinin bağlı bulunduğu ve 2011 yılında kurulan Bursa Samsun Dernekleri federasyonu Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı makamında ziyaret etti.
Genel Başkan Savaş Otruş, Genel Sekreter Mehmet fidan, Karadeniz Bölge Başkanı Mustafa Semizoğlu ve Samsun'un sevilen sanatçısı Hüseyin Şimşek 'in de bulunduğu heyet Başkan Taşçı'ya hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Federasyonun faaliyetleri hakkında bilgi veren Genel Başkan Otruş, Bursa'da Tüik verilerine göre 250 bin samsunlunun yaşadığını belirterek" hemşehrilerimizin özellikle gençlerimizin Samsun'umuza yönelik örf adet ve geleneklerini unutmadan Bursa'da Samsunlu olarak yaşamalarını sağlamak en büyük amacımız. Bu anlamda çalışmalarımızı yürütüyoruz." dedi. Bursa'nın en güçlü Sivil Toplum Örgütü olduklarını da ifade eden Savaş Otruş Bursa'da okuyan 128 adet Samsun'lu üniversite öğrencisine burs verdiklerini de sözlerine ekledi.
Ocak ayı içinde Bursa'da Samsun tanıtım günleri adı altında bir organizasyon yaptıklarını söyleyen Genel Başkan Savaş Otruş Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı da davet etti.
Başkan Taşçı "başarılı çalışmalarınız ve öğrencilerimize verdiğiniz katkı için şahsınızda yönetim kurulu üyelerinizi tebrik ediyorum. sizlerin vesilesi ile Bursa 'da yaşayan hemşehrilerime de saygı ve sevgilerimizi iletmenizi istiyorum. "dedi.
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı Samdef' Genel Başkanı Savaş Otruş'a günün anısına bir plaket hediye etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum