Bugünkü Performanstan Ötürü Mutluyum

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, 2-0’lık skorla kazanılan Mondihome Kayserispor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

Bugünkü Performanstan Ötürü Mutluyum
25 Ocak 2024 - 21:58
Teknik Direktör Markus Gisdol, “Bugün almış olduğumuz sonuçtan dolayı mutluyum. Zor geçeceğini biliyordum çünkü Fenerbahçe’ye karşı çok büyük bir efor sarf ettik. Fenerbahçe gibi takımlara karşı oynadığınızda gücünüzü biraz kaybedebiliyorsunuz bir sonraki maçlar için. Bu durumu takımla konuştuk ve iyi hazırlandık. Bazı oyuncularımız sakatlıktan döndü, Bennasser ve Taylan gibi. Bennasser’i korumak için kulübe de başlattım.
Bugün tüm oyuncularımın göstermiş olduğu performanstan ötürü mutluyum. Özellikle Kayserispor kontra atak oyunlarını çok iyi oynayan bir takım olduğu için savunmayı çok iyi yapmamız gerektiğini takımdaki arkadaşlarla konuştum ve onların kontra ataklarını kesecek şekilde önlemimizi almaya çalıştık.
Defansif anlamda çok iyi işler yaptık, iyi bir oyun ortaya koyduk. Bugün 90 dakika sahada olan oyuncularım oldu ve bazı değişiklikler yaptım. Sonuç olarak galip geldik ve galibiyetten ötürü mutluyuz” ifadelerini kullandı.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum