BU YAPILAN HAİNLİK VE KALLEŞLİKTİR!

Samsun Medya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Olarak; Ankara Kızılay Atatürk Bulvarı Güven Park civarında meydana gelen, asker, polis, sivil, öğrenci ayırt etmeden gerçekleştirilen, 37 vatandaşımız

BU YAPILAN HAİNLİK VE KALLEŞLİKTİR!
14 Mart 2016 - 14:08
Samsun Medya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Olarak; Ankara Kızılay Atatürk Bulvarı Güven Park civarında meydana gelen, asker, polis, sivil, öğrenci ayırt etmeden gerçekleştirilen, 37 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan alçakça saldırıyı nefret ve şiddetle kınıyor, arkasındakileri, hain zihniyeti lanetliyoruz.
10 Ekim 2015’te Gar saldırısıyla Cumhuriyet tarihinin en büyük terör eylemine sahne olan Ankara; 95 kişinin ölümüyle sarsılmış, 17 Şubat günü Merasim Sokak’ta askeri servis araçlarına yönelik, 29 kişinin hayatını kaybettiği ikinci bombalı saldırı ile acı üstüne acı yaşanmıştı. Üzerinden 1 ay bile geçmeden, yeni bir bombalı terör saldırısı ile Ankara; dün akşam, 5 ay içindeki 3. büyük canlı bomba saldırısıyla yeniden sarsıldı. Saldırı, Ankara’da vatandaşların toplu taşıma için en yoğun olarak kullandığı Güvenpark’ın karşısında, Kızılay Meydanı’na yakın bir yerde gerçekleşti. Güvenpark otobüs duraklarının ve çevik kuvvet noktasının bulunduğu bölgede yaşanan patlama ile ilk belirlemelere göre 37 vatandaşımız terör şehidi olmuştur.  Hain terör örgütü tarafından Alçakça düzenlenen bu saldırı bir önceki saldırılarda olduğu gibi milletimizi derinden yaralamıştır.
Her kim tarafından düzenlemiş olursa olsun, Bu hain ve kalleşçe saldırıyı şiddetle, nefretle KINIYOR, LANETLİYOR, saldırıda hayatını kaybeden terör şehitlerimize Allah'tan rahmet; Ailelerine, Milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyoruz.
Türkiye Cumhuriyeti, Devleti ve Milletiyle bölünmez bir bütündür. Bu bütünlüğü içerden ve dışarıdan gelecek hiçbir güç ve kuvvet bozamayacak alçakça emellerine asla ulaşamayacaktır.
Etrafımızdaki bu hain sarmal dağıtılacak, Hainler, arkasındakiler, destekleyenler, yönlendirenler bu ve bundan önceki saldırıların hesabını mutlaka verecek, hüsrana uğrayacaklardır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunun gibi alçakça saldırıların üstesinden şimdiye kadar gelmiş ve bundan sonra da kararlılıkla geleceğine inancımız tamdır.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum