BU TÜR OLAYLAR KULÜBÜMÜZÜ DERİNDEN YARALAMAKTA

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor Basketbol Genel Menajeri Osman Rendeci, "Anakentspor Kulübü olarak, yapılan yanlışlıkların takipçisi olacağımızı bir kez daha ortaya koyuyoruz“ dedi

BU TÜR OLAYLAR KULÜBÜMÜZÜ DERİNDEN YARALAMAKTA
13 Ocak 2018 - 23:32
Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor Basketbol Genel Menajeri Osman Rendeci, "Anakentspor Kulübü olarak, yapılan yanlışlıkların takipçisi olacağımızı bir kez daha ortaya koyuyoruz“ dedi.
HİZMET ANLAMINDAKİ ŞEVKİMİZİ KIRMAKTADIR
Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor Basketbol Genel Menajeri Osman Rendeci, " Anakentspor Kulübü olarak, Türk basketbolu ve Samsun basketboluna hizmet ve bu etkinliğin edep ve ahlak kuralları içinde yapılmasını kendine ilke edinmiş olan kulübüz. Samsunlu basketbol severler kendilerine yapılan net küfür ve hareketleri görmezden gelen saha içi yönetimi ile kurallarını devamlı yanlı yorumlayan hiç bir tacize uğramadıkları halde kendi sahamızda şeref tribünü önünde yapılan edep dışı hareketlere kayıtsız kalıp maçı spor kuralları dışına taşıyan ben yaptım oldu zihniyetiyle yönetilen maçlar silsilesi yaşıyoruz. Bu tür olaylar kulübümüzü derinden yaralamakta ve basketbola hizmet anlamındaki şevkimizi kırmaktadır. Kulübümüz bundan sonra bu tür olayların takipçisi olacak ve gerektiğinde en radikal kararları alabilecektir. Kamuoyuna saygılarımla“ diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum