Bu şehrin dinamosu...

TS ve ASKF Bu şehrin dinamosu TS yönetici ve futbolcu alt yapısı gibi çalışan ASKF

Bu şehrin dinamosu...
07 Ekim 2016 - 17:08
TS ve ASKF

Bu şehrin dinamosu TS yönetici ve futbolcu alt yapısı gibi çalışan ASKF.
Amatör Spor Konfederasyonları Trabzon şubesinin başkanlıklarını bugüne kadar Salih Erdem, Orhan İlarslan, Mustafa Erdem, Alparslan Özdemir, Haşim Sayitoğlu ve en son da Cahit Erdem yürütmektedir.
TS başkan ve yönetim kurullarına üye veren ASKF, son dönemde ilin valisinden belediye başkanına ve şehri ziyaret eden daire başkanlarından genel müdürlere, milletvekilleri ve bakanlara kadar uğrak yeri olan ASKF yönetim kurulu başkanı Cahit Erdem bu kurumu markalaştırmıştır.
Aynı zamanda CHP’nin büyük şehir belediye meclis üyesi olarak ikinci bir görevi daha vardır. Ancak tek bir oturum kaçırmamaktadır. Bu şehrin hakkını arar, Avni Aker, Yavuzselim sahalarının ve Boztepe sahasının yıkılması gündeme gelince elinden geldiğince ortalığı yıkar.
ASKF’nin önüne köprü koyanları uyarır, yapmayın etmeyin 20 trilyon bedelle yapacağınız bu köprü çalışmayacak, bizimde önümüzü tıkamayın, tesislerimize zarar vermeyin, tarih sizi asla affetmeyecek der…
Uyarı görevini anında yapar asla spora siyaset karıştırtmaz. Siyasi görüşünü spor taban birliklerine yansıtmaz. Siyasi görüşünü her zaman arka plana atar ve her parti ile son derece iyi geçinir. Yönetim Kurullarında her siyasi görüşte adam bulunduran Başkan Erdem seçilen tüm bakanları hangi partiden olursa olsun ziyaret eder ve Trabzon’da sporun gelişmesi için dosyasını takdim eder, desteğini rica eder.
CHP’li Trabzon belediye Başkanı Volkan Canalioğlu döneminde başkan yardımcılığı görevinde bulunan Cahit Erdem ve Erdal Büyükçulha için Başkan O. Fevzi Gümrükçüoğlu’na o mutlu günlerimizde belediye ilin en büyük STÖ’sü dür. Burayı Sağlık Bakanlığı olarak görme, hemen kadrolaşmaya başlama, başkan yardımcıları Cahit Erdem ve Büyükçulha dürüst ve çalışkan insanlardır bunlarla bir müddet çalış. Eski başkan Asım Aykan’ın özel kalem müdürü Ali Rıza Eroğlu bir dönem önce CHP’li başkan Atay Aktuğ döneminde göreve getirmişti ancak Aykan 9 yıl boyunca görevden almadı.
Dedim ve dinletemedim… Çöpçü başına kadar inen başkan O. F. Gümrükçüoğlu’nun bu şehirde düştüğü konum ortadadır. Ne istediğini milletvekili, İl başkanı ne de Ortahisar belediye başkanı seçtirtebilmiştir. İlçe yönetimine tek bir kişi koyamadığı gibi il yönetimine koydukları ise kapı çerçeve satmakla, düğün salonu gemi ve kantin işletmeciliği ile uğraşmakta. Bulundukları konumları siyasi ranta çevirmektedirler. Kendisi ise diğer kamu kurumlarının yaptıklarıyla öğünerek 7.5 yılı tamamlamış son viraja girmiştir ve son 2.5 yılı kalmıştır. Bir daha aday gösterilmesi ise İçişleri Bakanımız Trabzon Milletvekilimiz Süleyman Soylu’nun insafına kaldı.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat verdiği emre rağmen evini parkını eşini çocuklarını bu şehre taşımayan Başkan O. Gümrükçüoğlu’nu bir daha Büyük Şehir Belediye başkan adayı yapmaz.
Bu şehre kesinlikle zarar vermez inancındayım!

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum