Bu Nasıl Bir İkiyüzlülüktür?

Samsun Gelişim Merkezi Derneği SAGEM Başkanı Kürşad Gündoğdu Hollanda’nın Türk bakanlarına karşı göstermiş olduğu tutuma sert bir şekilde cevap verdi

Bu Nasıl Bir İkiyüzlülüktür?
13 Mart 2017 - 18:17
7- Boş kalıp haberSamsun Gelişim Merkezi Derneği SAGEM Başkanı Kürşad Gündoğdu Hollanda’nın Türk bakanlarına karşı göstermiş olduğu tutuma sert bir şekilde cevap verdi.
Gündoğdu yaptığı açıklamada Demokrasiden, Özgürlükten, İnsan Hakları ve özellikle Kadın haklarından bahsederken mangalda kül bırakmayan Avrupa’nın şımarık çocuğu Hollanda, Türkiye Cumhuriyetinin bakanlarına karşı yapmış olduğu bu tavır çok çirkin ve yanlıştır” diye belirtti.
Gündoğdu şöyle devam etti; “Her fırsatta bize hukuk dersi vermeye çalışan, evrensel hukuk kurallarından bahseden Avrupa bu durumu nasıl izah edecektir?
Bu nasıl bir ikiyüzlülüktür?
Siyasi geleceklerini Müslüman ve Türk düşmanlığı üzerine inşa etmeye çalışan Nazi dönemlerini aratmayan bu faşist siyasetçiler bugün olduğu gibi yarın da kaybetmeye mahkûmdurlar.
Bosna savaşında “silahtan arınmış güvenli bölgeyi” Sırp katillerine teslim ederek insanlık tarihinin en vahşi soykırımı olan ”srebrenitsa katliamının” yaşanmasına neden olan zihniyet bu zihniyettir.
Avrupa Ülkelerinde FETÖ mensuplarını besleyen ve destekleyen bu zihniyettir.
Eli kanlı terör örgütlerini, PKK’yı, YPG’yi, PYD’yi destekleyen zihniyet bu zihniyettir.
Tüm bunların neden yapıldığının farkındayız
Bu engellemelerin “hilal ve haç” kavgası olduğunun farkındayız.
Fakat; Müslüman Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşları “Hilal”i dün olduğu gibi bugünde yere düşmesine asla müsaade etmeyecektir.
Demokrasiye, İnsan Haklarına ve Evrensel Hukuk kurallarına inanan bütün Avrupa Ülkelerine bu yapılan çirkin davranışa DUR demeye ve tepkilerini dile getirmeye davet ediyorum.
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum