Bu Maçı Dört Gözle Bekliyoruz!...

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Trabzonspor A.Ş. müsabakası öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayıp açıklamalarda bulundu.

Bu Maçı Dört Gözle Bekliyoruz!...
02 Mayıs 2024 - 15:59
Teknik Direktör Markus Gisdol, "Kulüpteki herkes, gerek hocalar olsun gerek oyuncularım olsun şehirdeki bütün insanlar bu maçı dört gözle bekliyorlar, bunun farkındayız. Biz de bunun bilinciyle hafta boyunca çalışmalarımızı sürdürdük. Çok büyük bir maç, biz de bu müsabakaya en iyi şekilde hazırız. Taraftarlarımız, Trabzonspor A.Ş. ile oynayacağımız müsabakayı sabırsızlıkla bekliyor. Evimizde oynayacağımız 90 dakikadan güzel bir oyun sonucu galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz.
Bir hoca olarak maçlardan önce belirli bir şeyler hakkında söz verilmesinin doğru olduğunu düşünmüyorum. Ama oyuncularım ve biz hocalar, Samsun'da yaşayan taraftarımızın yıllardır böyle bir maçı beklediğini, böyle bir özlemle bugünlere geldiğini çok iyi biliyoruz. Eminim oyuncularım da bu bilinçle oynayıp en iyi şekilde performans göstereceklerdir. Belirli şeyler hakkında söz veremem ama size şunun sözünü verebilirim; Biz takım olarak yüzde yüzümüzden fazlasını ortaya koyacağız, bunu sahada göstereceğiz.
Şu an benim belirli bir kadrom var, kendi takımım var. Onlara odaklanmam gerekiyor. Onların başarısıyla birlikte neler yapabiliriz, o başarıya odaklanmış durumdayım. Sezonun başından beri bugüne kadar çok çalıştık. Şanslı olduğumuz maçlar, bazen çok iyi oynadığımız maçlar oldu. İlk dakikalarda gol pozisyonuna girip o fırsatları değerlendirdiğimiz maçlar oldu. Bazı maçlarda ise ne yazık ki o şansları değerlendiremedik.
Ligin son dört maçı her zaman çok özeldir. Daha önce oynanan beşinci, altıncı, yedinci veya sekizinci maç gibi değerlendiremeyiz. Başka herhangi ligin başlarında veya ortalarında olan maçlarla karşılaştıramayız. Şimdi yapmamız gereken maç maç gitmek ve performansımızı en iyi şekilde ortaya çıkartarak güzel bir sonuç almak. Çünkü önümüzde de çok önemli büyük bir maç var. Ona odaklanmış durumdayız.
Açıkçası son 4 maçtan kaç puan alabiliriz bilmiyorum. Tabi toplayabildiğimiz kadar puan toplamak istiyoruz. Evet, son 5 maçta galibiyetimiz yok ama son 4 maçta da bir tane mağlubiyetimiz var. Her puan çok çok önemli. Tabii ki de biz bütün maçları kazanmak ve puan almak için oynuyoruz. Ama bunları yaparken de duygumuzu kontrol etmemiz gerekiyor. Ben bir Alman'ım. Tecrübelerime dayanarak konuşuyorum. Bu durumlarda odaklanmamızı kesinlikle kaybetmememiz gerekiyor. Yani kaleminizi alıp puan tablosu üzerinden hesap yapmak yanlış olur. Buraya geldiğim ilk günden beri insanlar, taraftarlarımız bana o sıcak tavırları ile çok iyi hissettirdiler. İletişimimiz onlarla çok iyi, burada olmaktan dolayı mutluyum. Çünkü biz burada bir aileyiz ve dilerim bu şekilde de devam eder" ifadelerini kullandı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum