Bu Galibiyet Şehitlerimize Armağan Olsun

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, deplasmanda 4-1 kazandığımız Eyüpspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Bu Galibiyet Şehitlerimize Armağan Olsun
22 Ocak 2023 - 20:31
Galibiyeti futbol şehitlerimize armağan eden Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu, “Bu galibiyeti Samsunspor'da görev yaparken hayatını yitiren ebediyen kalplerde yaşayacak olan futbolcularımıza, antrenörlerimize ve kulüp personeline adıyoruz” dedi.
Galip geldikleri için mutlu olduklarını belirten Hüseyin Eroğlu, “Şampiyonluk yolunda sezonun en değerli galibiyetlerinden birini kazandık. Evinde 10 maçta 9 galibiyet 1 beraberlik alan, hiç yenilmeyen lideri deplasmanda 4-1 yenmek ise paha biçilemez. Eyüpspor'da bugün forma giyen 15 oyuncunun 14'ü Süper Lig’de oynamış, diğeri de yabancı. Çok kaliteli bir oyuncular. Eksiklerimize rağmen galibiyet için geldiğimizi söylemiştik” diye konuştu.
Konuşmasında taraftara da seslenen Hüseyin Eroğlu, “Nitekim maçta harika bir takım savunması yaparken, 4 gol bulduk, çok da kaçırdık. Mutluyuz ama henüz bir şey başarmadık. Buradan Samsun'da yaşayıp maçlara gelmeyen taraftarlarımıza sesleniyorum. Biz zirvedeki bütün iddialı rakipleri evimizde ağırlayacağız. Kolay maç yok.  Bu çocuklar tıklım tıklım tribünleri hak ediyor. Lütfen gelin bu takıma destek verin” şeklinde konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum