Reklam
Reklam
Reklam

Bu Dava Yükü Omuzlayan Oldu!

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra, Alaçam ve Yakakent ilçelerinde programlar gerçekleştirdi.

Reklam
Bu Dava Yükü Omuzlayan Oldu!
07 Ocak 2020 - 13:39
Reklam
Bafra AK Parti İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, ilçe başkanı İbrahim Semiz, Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Parti çalışmalarının değerlendirildiği buluşmanın ardından Bafra Belediyesi ziyaret edildi. Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ilçe hakkında bilgi aktardı, belediye faaliyetleri ve yürütülen projeler ile çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu. Sonrasında Bafra Çiftçiler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ziyaret edilerek Başkan Sait Karagöl, muhtar ve üreticilerle bir araya gelindi.
ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET
Esnaf ve vatandaş buluşmalarının ardından Zeytin Dalı Harekâtı üs bölgesinde hain saldırı sonucu yaklaşık 3 ay önce şehit düşen Bafralı Uzman Onbaşı Mutlu Can Meşeci'nin baba evi ziyaret edildi. Şehit babası Mevlüt, anne Fatma ve ağabey Murat'a başsağlığı dilekleri iletilerek, acıları paylaşıldı. Babasını kaybeden ve Bafralı olan Polatlı Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer'e de taziye verildi.
Bafra programının ardından Milletvekili Yılmaz, AK Parti Alaçam, Yakakent İlçe Başkanlığında teşkilat üyeleriyle buluştu. Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma'yı ziyaret sonrasında ilçe programlarını tamamlandı.
İLÇELERLE KOORDİNASYON
Açıklamalarda bulunan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, ilçelerde yürütülen tüm çalışmaların yakından takip edildiğini, ziyaretlerle yerinde değerlendirme, istişare imkânı bulunduğunu söyledi.
Yılmaz, "Bafra, Alaçam ve Yakakent ilçelerimizle teşkilat, belediye ve halk buluşmaları gerçekleştirdik. İlçe gezilerimizde istişare ve birebir görüşmeler önem arz ediyor. Her konuyu detaylı bir şekilde görüşüyor, daha neler yapabilirizi tartışıyoruz.  Bu şehir hepimizin. Bir adım daha ileri gidecekse ayrımsız büyük görevler düşüyor" dedi.
HİÇ YORULMADAN MÜCADELE EDECEĞİZ
"Elini taşın altına koymaktan çekinmeyen, mücadele eden insanlara her zaman ihtiyaç var." diyen Yılmaz, açıklamasını şöyle sürdürdü; "Kendini bu şehre adayan, geleceği için çaba gösteren, halkla el ele veren gönül insanları var. Birileri yorulacak, çaba harcayacak, hizmet edecek, gönlünü ortaya koyacak ki, kazanımlar elde edilsin. Emek harcanmadan güzel gelişmelerin olması mümkün değil. Bunun bilinciyle AK kadrolar ülkemiz için, şehrimiz için, milletimiz için bu yükü omuzlayan, elini taşın altına koyan oldu. Bizler elimizi taşın altına koymaktan, sorumluluk almaktan çekinen taraf hiç olmadık. Lafla değil, icraatlarımızla sahada olmaya çalıştık. Türkiye şu dönemde önemli bir süreçten geçmektedir. Kazanımlarımızın korunması, daha yenilerinin eklenmesi için bir olacağız, birbirimize bu zamana kadar olduğu gibi güveneceğiz, desteğimizi gönülden ortaya koyacağız. Yalan, iftira ve karalama girişimlerine fırsat vermeyeceğiz. Bardağın boş tarafıyla art niyetle sürekli uğraşan, dolu bardağı boşalmak isteyenlere dur diyeceğiz. Türkiye güvenliği, geleceği, ekonomisi için tarihinin en büyük adımlarını atarken, çelme takmak isteyenlere hepimiz karşı duracağız."
Yılmaz, meclis açılışı öncesinde ilçe ziyaretlerinin aralıksız devam edeceği bilgisini de verdi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum