Bu Bayramda da Kurban Bağışlarınızı Bekliyoruz

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kurban Bağış Kampanyamız dâhilinde "Kurbanınız Sevince Dönüşsün" sloganıyla bu yılda hayırsever vatandaşlarımızın 0553 191 30 98 WhatsApp hattından belediyeyi aramaları halinde kurban etlerini evden alarak ihtiyaç sahiplerine dağıtacaklarını söyledi.

Bu Bayramda da Kurban Bağışlarınızı Bekliyoruz
22 Haziran 2023 - 16:25
İlkadım Belediyesi, birlik olma ve paylaşma duygusunun pekiştiği Kurban Bayramı’nda hayırseverlerin bağışladığı kurban etlerini “Kurbanınız Sevince Dönüşsün” sloganıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak. Kurban Bağışı Kampanyası dâhilinde Kurban eti bağışı yapmak isteyen tüm vatandaşları etleri Kurban Bayramı boyunca Sosyal Yardım Müdürlüğü Aşevi’nde kabul edilerek soğuk hava depolarında muhafaza edilecek.
4 gün boyunca gelen talep için çalışacak
Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren İlkadım Belediyesi, bu yıl da Kurban Bayramı’nda hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında gönül köprüsü kuracak. Kurban Bayramı’nda 4 gün boyunca hayırseverlerin bağışlayacağı etleri kabul edecek olan Sosyal Yardım Müdürlüğü bağışlanan etleri tespit edilen ihtiyaç sahibi aileleri eşit bir şekilde pay edecek. Bayram boyunca açık olacak Aşevi'ne bağış yapmak isteyen hayırsever vatandaşlar 0553 191 30 98 WhatsApp hattında ulaşabilecekler.
Destek için çağrıda bulundu
Kampanya ile ilgili destek çağrısında bulunan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Milletçe Kurban Bayramı’nı karşılıyoruz. Birçok insanımız geçmiş yıllarda etini verecek gerçek ihtiyaç sahibi bulamadığını, etini dağıtamadığını bu konuda şehrin Şehrül-Emin’i  olarak yardımcı olmamız için halkımızdan ciddi manada talep aldık. Bu bayramda kurban bağışlarınızı bekliyoruz. Sürecin her açıdan verimli, birçok insanın dini vecibeyi yerine getirirken güvendiği bir kurum üzerinden yürümesi önemli. Bu yıl whatsApp hattımızı kurduk. Vatandaşlarımız vermek istedikleri kurban etlerini bize bildirecekler. İsterseniz istediğiniz kadar et miktarını bağış yapabilirsiniz. İhtiyaç sahibi insanlara etleri götürmek suretiyle hem vatandaşımızın etini taşımasını hem de ihtiyaç sahiplerine etin ulaşmasını sağlayacağız. Etini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyenler bize ulaşsın. Bağışlarınız kabul, bayramınız mübarek olsun” diye konuştu.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum