Reklam
Reklam
Reklam

Bu Basit Eylemler Bizi Yıldırmaz Dahası Bizleri Daha Kenetler

Diyanet-Sen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Murat AKKUŞ l, İzmir’de camii merkezi sistemine girilerek hoparlörden yapılan siber saldırıyı kınayarak, “Birliğimize kastetmek isteyenlerin gayri ahlaki bu saldırıları bizleri birbirimize daha da bağlayacaktır” dedi.

Reklam
Bu Basit Eylemler Bizi Yıldırmaz Dahası Bizleri Daha Kenetler
21 Mayıs 2020 - 15:15
Reklam
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Diyanet-Sen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Murat AKKUŞ, özellikle güzel İzmir’imizin bu menfur olayda tercih edilmesinin düşündürücü olduğuna dikkati çekerek “Bugün İzmir’in bazı bölgelerinde, cami hoparlörlerinden kimliği belirsiz kişilerce cami merkezi sistemi frekansına siber saldırı gerçekleştirilmiştir. Bu toplumumuzu karşı karşıya getirmek için özenle seçilmiş bir tuzaktır. Bu ciddi bir tahammülsüzlüktür. Kardeşliğimizi huzurumuzu bozmak için yapılan pervasız bir girişimdir. Bu ezanlardan rahatsız olanların çirkin tutumudur.  Camilerimizden okunan dualar maalesef yine birilerini rahatsız etmiştir. Oysaki Ezanlar ve yapılan dualar insanımızı motive etmektedir. Bir nebze rahatlatmaktadır.
Akkuş, daha önceleri de inancımıza, maneviyatımıza yönelik provokatif eylemlere şahit olduğumuzu belirterek, milletimizin bu gibi davranışlara itibar etmediğini ifade etmiştir. Ülkemizin huzurunu her fırsatta sekteye uğratmaya çalışanlar, her zaman toplumun dini ve milli birlik direnci ile karşılaşmışlardır. Bu ve buna benzer saldırıların geçmişle bugün arasındaki bağı benzerdir. Bunlar ferdi değil, tek bir merkezden yönetilen çirkin eylemlerdir. Ülkemizin varlığına kastetmek isteyenler, tahammülsüzlüklerini bir kez daha ortaya koymuşlardır. Bizler büyük Diyanet-Sen camiası olarak, elimizi ülkemizin geleceği için her daim taşın altına koyarak milletimizin daha da kenetlenmesi için mücadelemize devam edeceğiz. Üç beş kendini bilmeze fırsat vermeyeceğiz. Türkiye’nin en büyük Din görevlileri sendikasıyız. Bu basit eylemler bizi yıldırmaz dahası bizleri daha kenetler” ifadelerine yer verdi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum