Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışının Sağlık Sponsoru Bayındır Sağlık Grup

31

Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışının Sağlık Sponsoru Bayındır Sağlık Grup
21 Temmuz 2019 - 15:20
31. Samsung Boğaziçi Kıtalararası yüzme yarışında Bayındır Sağlık Grubu sağlık sponsoru olarak yerini aldı.
Eşsiz bir macera, zorlu bir mücadele; iki kıtanın kulaçlarla kucaklaşması... 59 ülkeden 1200’ü yabancı toplam 2400 sporcu; dostluk, mücadele etmek, yarışmak ve sınırlarını keşfetmek için İstanbul Boğazı’nda bir araya geldi.
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Boğaziçi Komisyonu'nun başarılı, titiz organizasyonu ile birlikte yirminin üzerinde kamu ve sivil toplum kuruluşunun destek verdiği 31. Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışında Bayındır Sağlık Grubu da Sağlık Sponsoru olarak yüzücülerin ve etkinlik alanındaki misafirlerin yanındaydı.
Dünya Açık Deniz Yüzme Birliği (WOWSA-World Open Water Swimming Association) tarafından 2016 yılının en iyi açık deniz yarışı seçilen ve tüm dünyanın gündeminde olan, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) himayelerinde düzenlenen bu uluslararası organizasyonda, sağlık sponsorluğu gibi önemli bir görev üstlenilmesinde Türkiye İş Bankası iştiraki Bayındır Sağlık Grubu'nun sağlık sektöründeki güvenilir ismi ve güçlü organizasyonel alt yapısı etkili oldu.
Güvenilir ve kaliteli sağlık hizmeti sunmayı ilke edinen ve doğru işlere imza atan Bayındır Sağlık Grubu'nun bu sponsorluktaki amacı “sağlık için sporu ve aktif yaşamı desteklemek”, Türkiye ve İstanbul’un tanıtımına katkı sağlamak olmuştur.
Türkiye İş Bankası iştiraki Bayındır Sağlık Grubu Genel Müdürü Sezai Sevgin; “Etik ve kaliteli hizmet sunma vizyonumuz içerisinde, sağlıklı yaşam ve spor bilincinin yaygınlaştırılması önem verdiğimiz hususlardan... Sporun bir yaşam biçimi olarak yıla yaygın sürekliliğine de çok ciddi katkı sağlayan bu organizasyon, bir açık deniz yarışı olmasının yanı sıra, bir strateji ve performans yarışı hüviyetinde... Yıllardır yarışmacı olarak katılmaktan mutluluk duyduğum, Türkiye’nin ve İstanbul’un tanıtımına ve katılımcı çeşitliliği açısından bakıldığında itibar ve istikrarına katkı sağlayan bu uluslararası organizasyona, bu yıl da sağlık sponsoru olmaktan büyük bir gurur ve onur duyuyoruz” diye konuştu.
Kanlıca'dan başlayan ve Kuruçeşme Cemil Topuzlu Parkı’nda son bulan yarışı Bayındır Sağlık Grubu Genel Müdürü Sezai Sevgin, 50-54 Yaş kategorisinde 59.14 süresi ile dördüncü olarak tamamladı.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum