Reklam
Reklam
Reklam

Bize Yakışmayan Bir Futbol Oynadık

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Bursaspor maçının ardında basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Reklam
Bize Yakışmayan Bir Futbol Oynadık
16 Eylül 2021 - 10:07
Reklam
Bursaspor karşısında kendilerine yakışmayan bir futbol ortaya koyduklarını belirten Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, “Öncelikle üzgünüz. Bizi sevenlerden de özür diliyoruz. Bize yakışmayan bir futbol ve bize yakışmayan bir sonuç aldık. Beklemediğimiz sonuçtu. Maçın mücadele bir maçı olacağını biliyorduk. Oyuncularımızı hep bu yönde telkin ettik. Çünkü Bursaspor’un her şeyiyle bize saldıracağını biliyorduk. Bugün mücadele anlamında bizden daha iyi mücadele ettiler. Daha fazla istediler ve hak ettikleri galibiyeti aldılar. Onları kutluyorum” dedi.
Kötü oyuna ve skora fazlasıyla üzüldüklerini ifade eden Mehmet Altıparmak, “Biz takım olarak geldiğimiz günden beri hazırlık maçları da dâhil ilk defa takımımızı bu kadar kötü gördük. Tanıyamadık da diyebilirim. Ama futbolda bunlar var. Bunlar bizim için büyük bir ders olacak. Sezonun dersi diyebilirim. Futbolda mücadele etmezsen rakip kim olursa olsun mağlup olursun. Çünkü isimler oynamıyor. Biz bugün belki maçın 30 ile 45 arasını iyi oynadığımız bir dönem oldu. Maç 1-1 iken 45+3’üncü dakikada o golü atıp içeriye 2-1 önde girebilseydik belki daha farklı bir maç olabilirdi ama Bursaspor takımı özellikle ikinci yarıda 10 kişi kaldıktan sonra bizim aslında oynayıp üretmemiz gerekirdi. Oyunu tek kaleye döndürdük ama ataklarımız da çok fazla değildi. Biz böyle oynamamalıydık. Maç skor olarak bizi çok üzdü. Mağlubiyet futbolun içinde var ama bu kadar kötü oyun ve skor bizi fazlasıyla üzdü. Artık Pazar günü oynayacağımız Gençlerbirliği maçı var. Bu maçı unutup o maçın hazırlıklarına başlayacağız. Gençlerbirliği maçı bizim için çok önemli bir karşılaşma haline geldi. Bu sergilediğimiz oyunu biran önce silip artık üzerimizden atmamız gerekiyor. Oyuncularıma tek söylediğim, ‘Bunu unutacağız. Mücadele etmeden maç kazanılmaz’ Futbolda yenilmek var ama böyle yenilmek yok. Onun için biz daha çok mücadele edeceğiz, daha çok kenetleneceğiz. Bugünden sonra da artık Pazar günü oynayacağımız maça hazırlanacağız” diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum