Bizdeki Dönüşüm Kazandıracak!

Millet İttifakı Canik Belediye Başkan Adayı Yiğit, göreve gelmeleri halinde kentsel dönüşüm projelerinin ilkini Gaziosmanpaşa mahallesinden başlayacaklarını belirterek, "Bizim yapacağımız kentsel dönü

Bizdeki Dönüşüm Kazandıracak!
09 Mart 2019 - 19:49
Millet İttifakı Canik Belediye Başkan Adayı Yiğit, göreve gelmeleri halinde kentsel dönüşüm projelerinin ilkini Gaziosmanpaşa mahallesinden başlayacaklarını belirterek, "Bizim yapacağımız kentsel dönüşümde hak sahipleri hakkını fazlasıyla alacak. Kimse mağdur edilmeyecek" dedi.
Millet İttifakı Canik Belediye Başkan Adayı Ekonomist Atıf Yiğit, Canik ilçesinde Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin ile birlikte bir işyerinin açılışını gerçekleştirdi.
CANİK'TE HERKES KAZANACAK
Canik'te her zaman esnafın yanında olacaklarının mesajını veren Yiğit, " Biz Canik'te göreve geldiğimizde herkes kazanacak. İşsizimiz iş bulacak, esnafımız kazanacak, yatırımcılarımızı ilçeye çekerek, yeni istihdam alanları açacağız" dedi.
YENİ YAPILAR ORTAYA ÇIKACAK
Millet İttifakı Canik Belediye Başkan Adayı Ekonomist Atıf Yiğit, daha sonra Gaziosmanpaşa Mahallesi'ni ziyaret ederek, kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgi verdi. Yiğit, "Samsun'umuzun en eski ve en köklü mahallelerinden birisi olan Gaziosmanpaşa, ihtiyaca cevap veremeyen eskimiş kentsel yapısı ile bir an önce değişime ihtiyaç duyuyor. Yılların üst üste biriktirdiği şehircilik sorunlarının bedelini ödemek zorunda kalan Gaziosmanpaşa sakinleri, bir an önce hakettikleri yepyeni bir şehre kavuşmalıdır. Kentsel dönüşüm projelerimizi bölgemizde uygulamayı planlıyoruz" dedi.
GAZİOSMANPAŞA MODERNLEŞECEK
Hak sahiplerinin mağdur edilmeden haklarının fazlasıyla karşılanarak dönüşüm yapacaklarının altını çizen Yiğit, " Tüm mal sahiplerinin haklarını fazlası ile aldıkları kendilerine katma değer sağlayacak ve herkesin rızasına dayanan anlaşmalarla kentsel dönüşüm projesini hayata geçireceğiz. Gaziosmanpaşa modern bir mahallemiz olacak. Kimse mağdur edilmeyecek" dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum