Reklam
Reklam
Reklam

Biz Unutmadık Sizde Unutmayın!...

İlkadım Belediyesi, sokak hayvanlarının virüse karşı alınan tedbirlerden etkilenmemesi için hummalı bir çalışma başlattı. Belediye ekipleri kedi, köpek ve kuşlar için mahallelere, sokaklara, park ve bahçelere içerisinde su ve mama olan kaplar bıraktı.

Reklam
Biz Unutmadık Sizde Unutmayın!...
11 Nisan 2021 - 14:48
Reklam
İlkadım’da, tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirlerle beslenme imkânları azalan sokak hayvanları unutulmadı. İlkadım Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Sokak hayvanlarının beslenme ihtiyacını karşılamak için hummalı bir çalışma başlattı. “Biz Unutmadık Sizde Unutmayın  ” projesi ile daha önce ilçenin dört bir yanına yerleştirilen Mama matiklere yem ve su takviyesi yapan ekipler çalışmalarını daha da genişletti. Bu kapsamda yaşam merkezlerinde uzaktaki yaşam alanlarına yerleştirilen mama kaplarının ikinci adımına geçen ekipler, şehir merkezinde yiyecek bulmakta zorlanan kedi ve köpekler için yaptırdıkları özel kapları cadde ve sokaklara yerleştiriyor. Günlük olarak kontrol edilen mama kapları hiç boş bırakılmıyor. Ekipler ayrıca sokakta buldukları hasta hayvanları da ihmal etmiyor.
Sizde Can Dostlarımıza Destek Olun
Sokak hayvanlarının şefkate ve bakıma ihtiyaçları olduğunu dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Belediye olarak ellerimizden gelen en hizmeti yapma gayretindeyiz. Her can bizim için kıymetli. İlçemizin uygun olan yerlerine sevimli dostlarımız için yiyecek ve su kapları bıraktık. Sizler de evlerinizin önlerine su ve yiyecek bırakarak onlara destek olabilirsiniz" dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum