Biz size minnettar kalalım!

Bakan Demircan'a Açık Mektup 28 Şubat post modern darbesiyle yıkılan Refah Yol iktidarının Devlet Bakanı Ahmet Demircan'ı daha sonra Trabzon RP İl Başkanı Muammer Saka'nın yeniden ada

Biz size minnettar kalalım!
16 Ağustos 2017 - 11:46
Bakan Demircan'a Açık Mektup

28 Şubat post modern darbesiyle yıkılan Refah Yol iktidarının Devlet Bakanı Ahmet Demircan'ı daha sonra Trabzon RP İl Başkanı Muammer Saka'nın yeniden aday olamadığı kongrenin divan başkanlığını yürütürken tanıdım.
Kendisini canlı yayına davet ettiğimde; "En kısa zaman da geleceğim" dedi ve İki yıl sonra beni GSM telefonumdan arayarak; "Trabzon'dayım davet edersen bu akşam canlı yayın sözünü yerine getirelim" dedi.
Buyrun dedim…
Ancak aynı akşam aynı saatte Devlet Eski Bakanı Eyüp Aşık ile canlı yayınımız vardı. Bakan Aşık'tan müsaade isteyerek Ahmet Demircan'ın kararlı duruşu sorularımıza verdiği son derece makul ve ülkenin  o gün içinde bulunduğu konumu özetleyen cevapları beni ve izleyicilerimizi son derece etkilemişti…
Hiç kimseden tek bir eleştiri gelmemişti.
Tam 20 yıl sonra Sağlık Bakanlığına atanınca kendisine bende kayıtlı olan GSM telefonundan hayırlı olsun mesajı attım.
O kadar yoğun işine rağmen hemen geri dönerek teşekkürlerini sundu ve; "Samsun Trabzon iki kardeş şehirdir. Trabzon benim seçim bölgem gibidir. Sağlıktaki

konumu bellidir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın son ziyaretlerinde sizlere verdiği şehir hastanesi sözü için en kısa zamanda Bakanlığımızın üst düzey yöneticilerini yer tespitine göndereceğim" dedi.

Şimdi buradan Bakan Demircan'a bu şehrin sorumlu bir gazetecisi olarak sesleniyorum.

Akyazı'ya deniz kıyına dolgu alanına şehir hastanesi olmaz. Karadeniz hırçındır sürekli dalgalıdır.
Haçkalı Baba Devlet Hastanesinin durumu ortadadır! Alt katı su basmış hiçbir elektronik cihaz rutubetten çalışmamaktadır.
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi aynı dertten muzdariptir. Otoparklarına araç girmemektedir.
Bu nedenle Akyazı Şenol Güneş stadyumuna katlı otopark yapılmamıştır. Bu nedenlerle şehir hastanesi için en uygun yer Avni Aker ile Yavuz Selim stadyumu arasıdır.
Numune hastanesi ile arasındaki yol kaldırılarak iki hastane bütünleştirilip deniz tarafındaki yol genişletilerek trafikteki akışkanlık sağlanırken Avni Aker, Yavuz Selim, 19 Mayıs kapalı spor salonu ve orman lojmanları arazisinde kurulacak olan şehir hastanesinden geri kalan kısım şehir meydanı ve park bahçe yapılırken insanların hastaneye yürüme gidip gelmesi sağlanacaktır.
Sayın bakanım, Soğuksu Tepesi, Boztepe’si, Kaşüstü tepesinden sonra birde bu milleti Akçaabat Yıldızlı'ya göndermeyin.
Özellikle maç günleri resmen kilitlenen tünel giriş ve çıkışı otoparka dönen Akyazı'nın tamamını Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Trabzonspor müzesi, TS Clup Satış Mağazaları, voleybol, basketbol, hentbol sahaları yürüyüş ve gezi yolları ile tam bir spor kompleksine dönüştürüp bu şehre en büyük ve en güzel hizmeti siz verin ve biz size minnettar kalalım!

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum