Biz #SAMSUNİTTİFAKIYIZ, Bu Seçimi Mutlaka Kazanacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl teşkilatı, 31 Mart Yerel Seçimleri ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Biz #SAMSUNİTTİFAKIYIZ, Bu Seçimi Mutlaka Kazanacağız
25 Mart 2024 - 16:15
Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl teşkilatı yaptığı açıklamada; Değerli Samsunlular yerel seçim kampanyalarımızın son günlerindeyiz. Bugüne kadar yerel yönetim adaylarımızla yaptığımız emek dolu güzel çalışmalar neticelerini vermek üzere.
Cumhuriyet Halk Partisi olarak yüzlerce yıllık devlet geleneğimizi, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyetimizin kurucu kadrolarından miras aldığımız değerleri, aklın, bilimin ve istişarenin imkânlarıyla birleştirerek Samsun’u ve 17 ilçemizi yönetmeye hazırız.
Samsunumuzu Cumhuriyet Halk Partisinin Halkçı Belediyeciliği ile yeniden buluşturmak için 31 Mart’ı sabırsızlıkla bekliyoruz.
Büyükşehir ve pek çok ilçemizde gösterdiğimiz yüksek performans ortadadır. Bilinsin ki Büyükşehir, İlkadım, Atakum ve Canik başta olmak üzere seçimin yükselen trendleri bizim adaylarımızdır.
Biz bu seçimi kazanıyoruz
Seçimi bizim kazandığımızı görerek, kaybedeceklerini anlayan bazı çevreler temiz siyasete yakışmayan, Samsunumuzun siyasal kalitesini düşürücü, adaylarımıza karşı çirkin propagandaya girmişlerdir.
Seçim yarışını kaybettiğini gören rakiplerimizin çevresinde kümelenen çıkar gruplarının kirli siyasete bulaştıklarını ve suç işlediklerini görüyoruz.
Bunları yapanların bilgisine ulaşıldı. Adli süreç başlatıldı. Bu kirli siyaseti yapanların temel motivasyonu belediye olanakları üzerinden rant elde etmektir. Bu kirli oyunların arka planını seçimleri kazandıktan sonra daha net ortaya çıkartacağız.
CHP’nin seçim kazandığı her bir belediyede halkın kanını emen çıkar odaklarını kazıyacağız, halka ait olanın halk için kullanılmasını sağlayacağız.
CHP’nin kazandığı her bir yerel yönetim, halk için çalışacak, Samsun için çalışacak. Belediyelerin çıkar odaklarına rant dağıtma aparatı olmasına izin vermeyeceğiz.
Değerli basın mensupları;
Seçim projeyle, emekle, vizyonla kazanılır

Kaybettirme mantığıyla seçim kazanılmaz.
Biz iyi dostlarımızın ve temiz siyaset isteyen tüm vatandaşlarımızın da bu gibi hamlelere girişenlere karşı gereğini yapacaklarını düşünüyoruz.
Bu şekilde çirkin siyaset yapan iftiracılardan Samsun’a ve halkımıza hayır gelmez. Samsun kirli siyasete pirim vermeyecektir.
Para gücüyle Samsunlu olmaya çalışan, kişisel ihtiraslar peşinde olanlara da Samsun halkı sandıkta gerekli cevabı verecektir.
Bilsinler ki biz Samsun halkı ile kenetlenmiş #SAMSUNİTTİFAKI’yız!
Bu saatten sonra bizi Samsun sevdalılarıyla birleşmekten ve birleşe birleşe kazanmaktan kimse alıkoyamaz.
Bugün Samsun’u ileriye götürme zamanıdır.
İktidarın ve yereldeki temsilcilerinin Samsun’a ve Samsun Halkına yaptığı eziyeti durduracak olan Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanlarının liderliğinde kurulan Samsun İttifakının Samsun sevdalısı yetkin ve liyakatli kadrolarıdır.
Bu vesileyle tüm Samsun Halkını birlikte kazanmaya davet ediyorum.
Biz kazanırsak Samsun kazanacak.
Sağlıcakla kalın.
İşimiz Gücümüz Samsun

   

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum