Reklam
Reklam
Reklam

Biz İlçemize Sevdalıyız

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “ Mücadelemiz, büyük sevdamız Kavak ilçemizin gelişimi için “ dedi.

Reklam
Biz İlçemize Sevdalıyız
16 Kasım 2022 - 11:56
Reklam

Yaklaşık sekiz yıllık görev dönemi içinde Belediye Başkanlığını yaptığı ilçesinin kalkınması ve gelişmesi için mücadele ettiğini ifade eden Kavak Belediye Başkanı Sarıcaoğlu, “Biz doğup büyüdüğümüz, ilçemizin taşına, toprağına, insanına sevdalıyız. Nefes aldığımız sürece de bu sevda için mücadele edecek, şehrimiz ve insanlarımızın daha iyi yaşamı için çalışacağız “ diye konuştu.
Belediyelerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerelde vatandaşlara uzanan eli olduğunu anlatan Başkan Sarıcaoğlu, “ Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önümüze koyduğu hedeflerden sapmadan, AK Parti gönül belediyeciliği ile çalışıp, üretiyoruz. Hemşerilerimizin duaları ve destekleriyle de kentleşme, eğitim, kültür, sanat ve spor gibi birçok alanlarda takdir edilen çalışmalar yapıyoruz” dedi.

Belediyecilik hizmetleri yanında sosyal projelerle de her zaman vatandaşın yanında olduklarını ifade eden Sarıcaoğlu; “ Bizler hiçbir zaman halkımızdan uzak olmadık. İyi ve kötü günlerinde her zaman yanlarında olduk. Yaşadığımız pandemi döneminde, Ramazan aylarında, bayramlarda sıcak yemek servisleri, erzak yardımları ve yaptığımız ziyaretlerle kimseyi yalnız ve mağdur bırakmadık. Bırakmayız. Çünkü biz ilçemizin taşına, toprağına ve hep söylediğimiz gibi insanımıza sevdalıyız“ diye konuştu.
Sözlerine Samsun’un en hızlı gelişen ilçelerinden birisi olduklarını belirterek devam eden Sarıcaoğlu, şöyle konuştu; “Sürekli büyüyen sanayimizle ilçemiz ekonomisi ve istihdamına katkı veriyoruz. OSB’mizde devam eden 3 etap çalışmaları bittiğinde bu katkı daha artacaktır. Tüm bunların yanında Park Bahçe ekiplerimiz ilçenin güzelleşmesi için çalışmalar yapıyor. Köy ve Mahalle yollarımız düzenleniyor, parklar yapıyor, alt yapımızı her anlamda mükemmel hale getiriyoruz. Kısaca ortak değerimiz Kavak’ı her anlamda daha konforlu hale getirme gayretini gösteriyoruz. Çalışmalarımızda bizlere destek olan hükümetimize ve değerli bakanlarımıza, milletvekillerimize AK Partimiz il ve ilçe teşkilatlarımıza şükranlarımı sunuyorum”

 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum