Biz Büyük Bir Aileyiz

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi tarafından dernek binasında gerçekleştirilen 4’üncü olağan genel kurulunda başka aday olmayınca 71 üyenin oyunu alan mevcut Başkan Saadet Var güven tazeledi.

Biz Büyük Bir Aileyiz
10 Şubat 2020 - 22:53
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi’nin olağan genel kurulu yapıldı. Açılış ve yoklamanın ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından aziz şehitlerimizin ruhlarına bağışlamak üzere için Kütüphane Memuru Nami Çelik tarafından Kuran-ı Kerim okundu. Daha sonra seçimler bölümüne geçildi. Başka aday olmayınca 71 üyenin oyunu alan mevcut Başkan Saadet Var, Şube Başkanlığına yeniden seçildi. 
Yolumuza Devam Edeceğiz
Dernek binasında gerçekleştirilen 4’üncü olağan genel kuruluna Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Necati Yılmaz, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner, İlkadım Belediyesi Kent Konseyi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükran Akgün'ün yanı sıra dernek üyeleri katıldı. Yapılan seçimin ardından yeniden güven tazeleyen mevcut Başkan Saadet Var, ”Birlikte yönettiğimiz Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesine sizlerin güzel oyları ile yeniden başkan olarak seçildim. Hepinize teşekkür ediyorum. Kaldığımız yerden itibaren işimizi daha yoğunlaştırarak devam edeceğiz. Bizler şehit aileleri olarak bir bütünüz” dedi.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum