Biz Büyük Bir Aileyiz - Çocuklar Üşümesin

Türkiye Spor Yazarları Derneği Sivas Şubesi "Biz büyük bir aileyiz - Çocuklar üşümesin" adlı anlamlı bir kampanya düzenledi.

Biz Büyük Bir Aileyiz - Çocuklar Üşümesin
07 Şubat 2020 - 17:17
Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı'nın katıldığı kampanyada merkezde bulunan  Halil Rıfat Paşa Anadolu Lisesinde okuyan ve hiç bir sosyal güvencesi olmayan ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giyecekler(mont, kaban, ayakkabı, kazak, gömlek, pantolon)  dağıtıldı.
TSYD Sivas Şubesi tarafından  "Biz Büyük Bir Aileyiz -Çocuklar Üşümesin" kampanyasıyla ilgili olarak görüşlerini dile getiren Sivas İl Milli Eğitim Müdürü  Ebubekir Sıddık Savaşçı "Türkiye Spor Yazarları Derneği Sivas Şubesi  gerçekten  olumlu ve örnek bir davranışla  bir kampanya düzenledi. Bu kampanyada en önemli  olay, sağ elin verdiğini sol elin görmemesi mantığı ile hareket edilmesi. TSYD'nin sloganında yer aldığı gibi cidden büyük bir aileyiz. Bizlere bu konuda destek sağlayan  olumlu ve örnek davranışlar sergileyen  TSYD Sivas Şubesini  kutluyorum. Eğitim camiası adına  kendilerine teşekkür ediyorum "dedi.
TSYD  Sivas Şube Başkanı Kemal Çağlayan ise, düzenlenen kampanyada destek verenlere teşekkür etti.
Çağlayan,  "TSYD Sivas Şubesi olarak yönetim kurulumuzla birlikte "Biz Büyük Bir Aileyiz - Çocuklar Üşümesin" adı altında bir kampanya düzenlemek ve bu kampanya ile  hiçbir sosyal güvencesi olmayan ve geleceğimizi temsil edecek  olan öğrencilerimize katkı sağlamak istedik. Kampanyamıza destek  veren herkese teşekkür ediyorum. TSYD Sivas Şubesi adına bu gün olduğu gibi bundan sonra da sosyal sorumluluk projelerimiz devam edecektir. Biz Büyük Bir Aileyiz "dedi.
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum