Birlikte Yürüyecek Birlikte Başaracağız

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Başkan Adayı Hasan Togar'ın son durağı Yeşildere, Gökçedere ve Çayırçökek mahalleleri oldu. Togar, “Hizmetlerle dolu güzel günlere hep birlikte yürüyoruz. Birlikte yürüyecek birlikte başaracağız” dedi.

Birlikte Yürüyecek Birlikte Başaracağız
22 Şubat 2024 - 19:16
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Gittiği her mahallede vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Hasan Togar, dün de yoğun bir programı geride bıraktı.
Daha güzel yarınları hayal ediyoruz
İlk olarak Yeşildere mahallesine giden Başkan Togar, Başkan Yardımcısı Özkan Karakaya ve Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Topçu'nun da katılımları ile vatandaşlarla buluştu. “Geçmişimizden aldığımız tecrübemizle ilçemiz için daha güzel yarınların hayallerini kuruyor ve bu uğurda gece gündüz çalışıyoruz” diyen Togar, Yeşildere mahallesinde 10 yılda 20 bin 140 ton elek altı malzeme serimi, 12 bin 500 metre sathi kaplama ve 11 bin metre yol genişletme çalışması yapıldığını belirtti.
Bir görünüp bir kaybolanlardan olmadık
Kente olduğu kadar kırsala da önem veren bir anlayışla çalışmaların yürütüldüğünü söyleyen Başkan Togar, ikinci durağı olan Gökçedere mahallesinde, “Biz seçim sürecinde görünüp sonrasında kaybolanlardan hiç olmadık. Kent merkezimiz olsun kırsal bölgelerimiz olsun ayrım gözetmeksizin her yere hizmet ulaştıran, sorunlara kulak tıkayan değil kulak veren, çözümler sunmak için gayret eden bir yönetim sergiledik. Bugün yine kırsalda sizlerle beraberiz, hizmetlerle dolu güzel günlere hep birlikte yürüyoruz. Birlikte yürüyecek birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.
Tekkeköy sosyal belediyecilikle tanıştı
Togar, Gökçede mahallesinde 10 yılda 790 ton dağ malzemesi, 1330 ton elek altı malzeme serimi, 350 metre taş parke yapımı, 180 metre büz konulması gibi fen işleri hizmetlerinin gerçekleştirildiğini, bunların yanı sıra diğer tüm mahallelerde olduğu gibi birçok sosyal hizmetin de Gökçedere ile buluşturulduğunu belirtti.  Gökçedere Muhtarı Necmi Topçu'nun da yer aldığı bu ziyarette Togar, “10 yılda yaptığımız çalışmalarla Tekkeköy’ü sosyal belediyecilikle tanıştırdık” sözlerine yer verdi.
Buradan sonra Çayırçökek mahallesini de ziyaret eden Togar, Mahalle Muhtarı Yaşar Çiçek'in de katılımları ile vatandaşlarla bir araya gelerek, ilçeye hizmet noktasında 10 yıl içerisinde yapılanlar ve gelecekte yapılacaklar hakkında bilgiler verdi. Gelen soruları yanıtlayarak talepleri dinledi
Hayatlara dokunuyor, eksikleri gideriyoruz
Togar, “Çayırçökek mahallemizde atıl durumdaki bir okul binamızı köy konağı olarak kazandırmanın yanı sıra, 550 ton dağ malzemesi ve 1400 ton elek altı malzeme serimi, 223 ton asfalt yaması ve 3500 metre yol genişletme çalışmasını gerçekleştirdik. Burada camii ve Kur’an kursu ve okulumuz için çok çeşitli tadilat ve inşaat malzemesi desteklerimiz oldu. Bizler belediyeciliği yalnızca yol yapalım çöp toplayalım olarak görmüyoruz. İnsanlarımızın hayatlarına dokunmak, mahallemizdeki eksiklerin giderilmesi için elimizden gelen tüm desteği veriyoruz, vermeyi de sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. 


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum