Reklam
Reklam
Reklam

Birlikte Daha Güçlüyüz!

Canik Belediye Başkanı Sandıkçı’dan BEM BİR SEN’i ziyaret.

Reklam
Birlikte Daha Güçlüyüz!
15 Haziran 2021 - 12:36
Reklam
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli’yi makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.
Yararlı ve samimi bir hava içeresinde geçen görüşmeye MEMUR Sen İl Başkanı ve Eğitim Bir Sen Samsun Şube Başkanı Hamdi Yıldız ile BEM BİR Sen samsun Şube yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli’ye faaliyetlerini yakından ve takdirle takip ettiklerini kaydederek çalışmalarında başarılar diledi.
BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ise Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Canik Belediye Başkanı Sandıkçı ile her zaman büyük bir bir uyum ve istikrara içinde Canik Belediyesi’ndeki çalışanlarının haklarının korunup gözetilmesi ve daha ileriye götürülmesi hususunda özveriyle çalıştıklarını belirterek Sandıkçı’ya teşekkür etti.
Gayretli, “Canik Belediye Başkanı Sandıkçı ile birlikte 2023 hedeflerine ulaşmak için birlikte daha güçlü bir şekilde azim ve kararlıkla yola devam edeceğimiz hususundaki inancımız tamdır.” diye sözlerini tamamladı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum