Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdiler

Samsun Yolspor tesislerinde Kurban Bayramının 4’üncü gününde düzenlenen Bayramlaşmada yeni sezon öncesi birlik ve beraberlik mesajı verdiler

Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdiler
14 Ağustos 2019 - 22:34
Samsun Yolspor tesislerinde Kurban Bayramının 4’üncü gününde düzenlenen Bayramlaşmada yeni sezon öncesi birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Samsun Yolspor Genel Kaptanı İlhan Akbaş, ”Yolspor Kulübü olarak büyük bir iletişim halindeyiz” dedi.
Bayramlaşma töreninde Basketbol Şube sorumlusu Hüseyin Tezer, Basketbol Antrenörü Niyazi Karaca, A Takımı anı zamana U19 Takımının Teknik Sorumlusu Atagün Çakmak, U17 Takımın Antrenörü Fatih Aytekin, U16 ve U 13 Takımın Antrenörü Ramazan Uzun, U 14 ve U 16 Takımının Ercan Okandan, U 10 ve U 11 Takımının Antrenörü Mehmet Duran, Kaleci Antrenörü Adem Efe hazır ile futbolcular bulundu.
İŞİMİZİ SIKI TUTUYORUZ
Büyük bir aile olduklarının altını çizen Samsun Yolspor Genel Kaptanı İlhan Akbaş,  “Bu gün bayramlaşmak için bir araya geldik bu vesile ile tüm İslam âleminin kurban bayramını kutlar ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlı olmasını Allah´tan dilerim. Yönetim kurulu olarak her zaman takımızın başında olacağımız.  Sezona kısa bir zaman kaldı. Biz işini iyi bilen adımını sağlam atan bir ekibiz. Bu ligin en tecrübeli takımı, teknik ekibi ve yönetimi olarak bildiğimiz işi yapıyoruz” diye konuştu.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum