Birbirimize Sarılıp Bayram Kutladığımız Güzel Bir Bayram Yaşıyoruz

Kurban Bayramı dolayısıyla geleneksel bayramlaşma programı ile STK temsilcileri ve halkla makamında  bayramlaşan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, tüm vatandaşların iyi bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

Birbirimize Sarılıp Bayram Kutladığımız Güzel Bir Bayram Yaşıyoruz
29 Haziran 2023 - 17:50 - Güncelleme: 29 Haziran 2023 - 22:03
Bayramın ikinci gününde Başkanlık makamında düzenlenen bayramlaşma programı dolayısıyla vatandaşları ağırlayan Başkan Demirtaş, Birim müdürleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, muhtarlar, belediye meclis üyeleri, misafirleriyle tek tek bayramlaştı, birlikte sohbet etti. Başkan Demirtaş, kendisiyle bayramlaşmak için belediyeye gelen çocuklara da çikolata ikramının yanı sıra  bayram harçlıklarını vererek bayramlarını kutladı.
Bayramlar beraberliğin tescil edildiği müstesna günlerdir
Başkan Demirtaş’ın burada yaptığı konuşmada; Hastalıklardan uzak birbirimize sarılıp kutladığımız güzel bir bayram yaşıyoruz. Her yıl bayramlarda gelenek haline getirdiğimiz halkla bayramlaşma programımızı bu yılda ilçe halkımızın katılımı ile gerçekleştirdik.Dini bayramlarımız milletçe karşılıklı sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarını kuvvetlendiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı müstesna günler. Bu duygularla, mübarek Kurban Bayramını en içten duygularımla bir kez daha kutluyor, bu güzel günlerin coşkusunu Türk dünyasına, İslam alemiyle birlikte tüm insanlığa ve hemşerilerime hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum