BEŞTEPE NÖBETİNDE KAN BAĞIŞI

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurul çalışmaları için Ankara'da bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde tuttuğu demokrasi nöbeti öncesi Kızılay'

BEŞTEPE NÖBETİNDE KAN BAĞIŞI
10 Ağustos 2016 - 19:03
1Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurul çalışmaları için Ankara'da bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde tuttuğu demokrasi nöbeti öncesi Kızılay'a kan bağışında bulundu.
Samsun'da bulunduğu zamanlarda Cumhuriyet Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurul çalışmaları için Ankara'da olduğu zaman ise nöbetini Beştepe'de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ve Kızılay Meydanı'nda tutuyor.
15 Temmuz hain darbe girişimini protesto etmek için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde vatandaşlarla birlikte ‘demokrasi nöbeti’ tutan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, alanda bulunan Kızılay Kan Alma Aracı'na giderek burada kan bağışında bulundu.
Görevlilere çalışmalarında başarılar dileyerek vatandaşlık görevini yerine getiren Milletvekili Köktaş, "Milletimizin yardımseverliğinin, iyiliğinin, merhametinin ve şefkat duygularının tezahürü olan Türk Kızılayı, tüm insanlar arasında karşılıklı anlayış, dostluk, işbirliği ve kalıcı barışın sağlanmasını esas alan hizmet anlayışıyla gurur kaynağımızdır.
İnsan hayatı ve sağlığını korumak adına gönüllülük, birlik ve evrensellik ilkelerinden ödün vermeden bir asri aşkın süredir, dünyanın her yerinde yardıma muhtaç ve korumasız durumda olanların yanında olmuş Türk Kızılay'ı 15 Temmuz gecesinden itibaren meydanlarda halkımızın yanında destekçisi olmuştur. Bu anlamda Türk Kızılay'ına gösterdikleri üstün çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum" dedi.
7- Boş kalıp haber15 Temmuz’da silahlı FETÖ terör örgütünün hain darbe girişimine tepki için siyasi ve ideolojik farklıların tüm renklerinin meydanlarda tek hedef için buluştuğunu ifade eden Milletvekili Köktaş, "Vatandaşlarımız gündüz işine gücüne koşarken, akşamları da birlik ve beraberlik havasında demokrasi nöbetlerini yurdumuzun her köşesinde tutuyor.
Ülke olarak meydanlarda güzel bir manzaraya şahitlik ediyoruz. Meydanlarda demokrasi nöbetlerinde siyasi farkı gözetmeksizin, ideolojik farklılıkları dikkate almaksızın toplumumuzu oluşturan bütün vatandaşlarımız aynı hedef uğrunda, aynı anlayış birliğiyle Cumhuriyetimizin, Cumhuriyetin değerlerinin, demokrasinin ve milli iradenin korunması adına nöbetlerini sürdürmektedir.
Siyasi partilerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, medya ve basın temsilcilerimizle, aziz milletimiz ile birlikte ülkemizin istiklali ve istikbali söz konusu olduğu zaman nasıl tek vücut olduğumuzu 15 Temmuz gecesi ve sonrası meydanlardan tüm dünyaya gösterdik" diye konuştu.
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum