Berat Albayrak 'ağabi'si ATV kamerası göndermiş

Türkel: İthal aday, Gazi Müzesi’ni kapatıp, Atatürk’ün evinden hakaret yağdırdı.

Berat Albayrak 'ağabi'si ATV kamerası göndermiş
04 Mayıs 2023 - 16:43 - Güncelleme: 04 Mayıs 2023 - 20:44
CHP Samsun İl Başkanı Türkel, “DSİ’ye çöken turist aday Mehmet Muş, şimdi de yandaş kanal ATV’de kara propaganda yapmak için Gazi Müzesi’ni ziyarete kapattı. Atatürk’ün evinde, utanmadan onun kurduğu partiye hakaretler savurup iftiralar atmaktan geri durmadı. Ben sana otele yerleş dedim, Sen Gazi Müzesi’ne gittin, Atatürk’ün evinden Atatürk’ün partisine iftira attın” dedi
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtuluş meşalesini yaktığı Samsun’un CHP İl Başkanı Fatih Türkel, “Samsun’da turistik gezi yapan Mehmet Muş’un skandalları sona ermiyor. Devletin imkânlarıyla kara propagandaya devam ediyor. Şimdi de Atatürk’ün Samsun’a gelişinde kaldığı Gazi Müzesi’ni ziyarete kapatarak yandaş kanalına propaganda çekimi yaptırdı” diye konuştu. Müze müdürüne çekimler için müzenin kapatılması konusunda valiliğe izin yazısı yazdırıldığını ve valilinin de bu yazıyı onayladığı söyleyen Türkel, “Samsun çok güzel bir şehir. Atatürk’e yakınız mesajı vermek istiyor olabilirsiniz. Çünkü halkın ona olan sevgisini biliyorsunuz. Burada yine Atatürk’e düşmanlık yapıyorsunuz. Atatürk’ün evine girerek onun kurduğu partiye utanmadan iftira atıyorsunuz. Bunların hesabını yargı karşısında er geç vereceksin” dedi.
Zülküf Dağlı, devletin değil hükümetin valisisin
Samsun Valisi Zülküf Dağlı’nın devletin valisi değil, hükümetin valisi olarak bu skandalda imzası olması konusuna hiç girmeyeceğini ifade eden Türkel şunları söyledi: “İthal aday diyorum ya yine kibar davranıyorum. Bu Mehmet Muş dediğimiz kişi, damat Berat Albayrak’ın üniversite tezini hazırlayan kişi. Berat Albayrak ile özür üstüne özür dilediği yazışmalarını tüm dünya gördü, ‘Berat agabi, yanlışlıkla sadece adınızla hitap etmişim beni bağışla’ diye yalvardığı için bakan yapılan kişidir. Berat agabisinin kontenjanından Samsun’da birinci sıra adayı yapıldı. Kıymetli Samsunlular, siz sanıyor musunuz ki bu adam TBMM’de sizi temsil edecek?”
21 dakikanın sadece 2 dakikası Samsun’a ayrıldı
Gazi Müzesi’ndeki 21 dakikalık canlı yayını izlediğini de anlatan Türkel, “Mehmet Muş, koskoca Samsun’a sadece 2 dakika ayırdı. Geri kalan 19 dakika boyunca CHP’ye iftira attı. Ben daha önce ‘gelin bunları canlı yayında yüzüme söyleyin. Yalancısınız, iftiracısınız’ dedim. Çıkamadılar karşıma. Terörle kol kola olan da sizsiniz, dış güçler tarafından yönetilen de sizsiniz, FETÖCÜ olan da sizsiniz. Hadi bakalım sıkıyorsa karşıma çıkın. Ama çıkamayacağınızı biliyorum. Ahlâksızca halka arkadan yalan söylemeyi çok seviyorsunuz” diye sözlerini tamamladı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum