Ben Neden Kötüyüm…

Ben Neden Kötüyüm… Biz dedik ki Adliyeler tüm dünyada prestij binalarıdır

18 Ağustos 2014 - 23:38
Ben Neden Kötüyüm…

Biz dedik ki Adliyeler tüm dünyada prestij binalarıdır. Çağlayan adliyesi Taksim meydanına 10 dakikadır. Ankara adliyesi Kızılay’a 10 dakikadır. Gelin adliyeyi orman bölge müdürlüğü binalarının bulunduğu alana koyalım, orman bölge müdürlüğü Yomra ilçemizdeki bugünkü adliyenin bulunduğu alana gitsin dedik… Biz dedik, biz dinledik!

Biz dedik ki, Fatih ilköğretim okulu boşaltıldı yıkıldı ve beş yolun ortasında kaldı… Belediye takas yoluyla alıp burayı park bahçe yapsın. Ayasofya müzesine gelen yerli yapancı turistler burada oturup dinlensin… Bu mahallenin yanı başındaki Fatih Lisesi Beşirliye taşınıyor… Bu binayı da Fatih ilköğretim okulu yapın dedik dinlemediler… Ayasofya müzesi önüne ilkokulu diktiler etrafı yıkıldı Ali Kemal Aktürk ilköğretim okulu sipsivri yolun ortasında kaldı… Biz dedik, biz dinledik!

İl Emniyet müdürlüğü mevcut binaya sığmıyor… Emniyet müdürlüğü jandarmaya Söğütlü’de 20 tane lojman yapsın, eski alay komutanlığı ve lojmanları emniyet müdürlüğüne kalsın… Şimdi ek emniyet müdürlüğü binası çirkinlik abidesi olarak ortada kaldı! Birçok birim bu binaya sığmadı. Bölge kriminal laboratuvarına eski adli tıp laboratuvarının binasını tahsis edin. Bu laboratuvara acil ihtiyaç var dedik… Biz dedik, biz dinledik!

Kavak meydan futbolun abidesidir. Orman lojmanları ve misafirhane buradan çıksın. Trabzon Lisesi önünde muska gibi duran binalar da istimlak edilsin. Yollar yer altına alınsın. Geri kalan kısmı otopark üstü 10 dönüm park olsun dedik. Biz dedik, biz dinledik!

Yenicuma Mahallesinde tek bir park yok! Burada yapılacak olan SGK binası burayı boğar, SGK Yalıncak’ta bulunan il özel idaresi binasına taşınsın. Yenicuma eski doğumevi binası, eski BAĞ KUR ve Eski Sümerbank binalarını Ortahisar belediyesi kullansın dedik… Şimdi Büyükşehir belediyesini Yalıncak’a getirmiyorlar. Mevcut binada iki belediye nasıl hizmet verecek? Fiziki olarak sığar mı? Biz dedik, biz dinledik!

Biz itfaiye önündeki kavşağı iki taraftan genişletin. Sağa, sola serbest geçiş verin. Bu yol rahat çalışsın dedik. Bunlar tarihi surların önüne beton bir üst geçit diktiler, yetmedi şimdi altına kırmızı ışık koyuyorlar… Ayasofya’da yapılan üzerinde hiçbir ışık bulunmayan döner kavşağı görmediler… Biz dedik, biz dinledik!

Beş sene önce Huzurevi önüne bir camii yapılıyor. Burası bulvarı yolu, üstüne cami olmaz… Halk sağlığı ve çocuk şube yıkılıyor, Şükraniye Cami ve sağlık müdürlüğü tamirhanesini de yıkarak yola katın. Halk sağlığı laboratuvarı ve huzur evinin yerine son derece görkemli bir camii yapın. Bir üst geçitle Ahi Evren hastanesine bağlayın. Altı otopark, Kanuni bulvarına bakan kısmında da belediye dükkânları olsun dedik. Bereket versin beni duydular,  imara da işlediler, yaparlar mı? Yapmazlar mı? Onu bilemem!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yolun ortasındaki camiyi yıkarım geçerim diyor… Bunlar Etik Kurulu başkan vekili Asım Aykan istedi diye ana cadde üzerinde camiyi restore edip kazalara davetiye çıkartıyorlar!

Bunlar bırakın beni, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı dinlemiyorlar!

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum