Reklam
Reklam
Reklam

Belediyelerdeki Hizmet Anlayışı Vatandaşı Canından Bezdirdi.

Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan Yeni Cezaevi, Mahmur Dağı yolu, (Kurtuluş yolu) eski Ankara yolundaki çukurlar vatandaşı çileden çıkarttı.

Reklam
Belediyelerdeki Hizmet Anlayışı Vatandaşı Canından Bezdirdi.
11 Haziran 2020 - 21:33 - Güncelleme: 11 Haziran 2020 - 22:35
Reklam
Belediyeler asli görevleri dururken yan işlerle uğraşmaları vatandaşa hizmet noktasında aksamalar meydana gelmekte.  Samsun’un İlkadım ilçesi, Çöp istasyonundan ata yolu istikametinde Çakallıya kadar olan mevkii yollar adeta köstebek yuvası gibi. Bu yol güzergâhında; Gürgendağı, Gölbelen, Üçpınar, Soğanlı, Yukarı Avdan, Oluklu, Çelikalan, Çanakçı, Bilmece ve birçok mahalle bu yolu kullanmakta.
Haber merkezimizi arayan vatandaşlar, bu yolun bozukluğundan şikâyet etmekteler.
Vatandaşlar şikâyetlerinde; Samsun İlkadım’da yeni cezaevi sonrasında bulanan ve Kurtuluş (Ata Yolu) Yolunun devamında birçok köyün ortaklaşa kullandı bu tarihi yol üzerinde sayısız çukurlar mevcut olduğunu, araçlarımızın lastik ve ön takımlarını adeta o çukurlara bırakıyoruz diye dertlerini dile getirdiler.
 Vatandaşlar sözlerinin devamında; Belediyeye, yetkililere defalarca bu sorunumuzu söyledik. Hep bizi salladılar. Bir program yapacağız diye bize söylüyorlar. Ne zaman bu programlarını yapacaklar. Sanayiye abone olduk, her hafta sanayideyiz. Bu yol hem tarihi bir yol yani eski Ankara yolu hem de grup yolu. Bu yoldan on beş yirmi köy faydalanıyor. Bizim suçumuz köylü olmak mı diye ifade ettiler.
beyazgaste.com
 
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum