Belediye YKS İçin Zabıta Timi Oluşturdu

Fatsa Belediyesi Zabıta Ekipleri, öğrencilerin büyük bir umut ve çaba ile hazırlandığı Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) sorunsuz bir sınav süreci geçirmesi için bir dizi önlem aldı.

Belediye YKS İçin Zabıta Timi Oluşturdu
16 Haziran 2022 - 18:58
Sınav öncesi bir dizi önlemler alan Fatsa Belediyesi Zabıta Ekipleri, 18-19 Haziran tarihlerinde yapılacak Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında(YKS) öğrencilerin mağdur olmaması için 3 araç ve 8 personelle hazır kıta olacak.
Zabıta Müdürlüğü ekipleri Fatsa’da Cumartesi günü yapılacak Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Pazar günü Alan Yeterlilik Testi (AYT) için 28 okulda 3 farklı noktada 3 zabıta aracı ve 8 personelle kimliğini veya öğrenci belgesini unutan, yanlış okula gelen öğrencilerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için seferber olacak.
Öğrencilerimiz İçin Seferber Olacağız
Hafta sonu yapılacak Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında öğrencilerin mağdur olmaması için bir dizi tedbirler aldıklarını belirten Fatsa Belediyesi Zabıta Müdürü Gültekin Volkan, “Öğrencilerimiz yıllar süren eğitim süreçlerinin bu aşamasında emeklerinin, özverilerinin karşılığını almak için iki gün boyunca ter dökecekler. Gerek öğrencilerimizin, gerek öğretmenlerimizin, gerekse velilerimizin bu çabalarına herkesin saygı göstermesi gerekmektedir. Bizler de Fatsa Zabıtası olarak 2 gün boyunca alacağımız önlemlerle bu sürece katkı sağlayacağız. Bu konuda İlçe Kaymakamımız Ömer Lütfi Yaran başkanlığında yaptığımız toplantıda ilgili kurumlar bir dizi tedbirler aldı. Biz de, Fatsa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri olarak öğrencilerimizin mağdur olmaması yönünde kararlar aldık. Sınavın yapılacağı Cumartesi- Pazar gün boyunca öğrencilerin gürültüden rahatsız olmaması için kent merkezlerindeki inşaatlar sınav süresince durdurulacak. Öğrencilerimiz sınavdayken okul çevrelerinde seyyar satıcıların ses ve gürültü yapmalarına izin verilmeyecek. Yine ilçe merkezinde görevli trafik memurlarımız sınav süresi boyunca korna çalmamaları konusunda sürücüleri uyaracak. Dileğimiz ve temennimiz hiçbir öğrencimizin bu hayati sınava dakikalar kala mağduriyet yaşamadan, hiçbir strese girmeden sınavlara girip çıkması. Tüm öğrencilerimize Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında başarılar diliyoruz” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum