Belediye Olarak Bizde Yolun Üstünü Tamamlıyoruz

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, “İlçemizdeki enerji nakil hatlarını Yeşilırmak Elektrik Dağıtım Şirketi (YEDAŞ) ekipleri tarafından yer altına alındı. Belediye olarak bizde yolun üst yapısını tamamlıyoruz” dedi.

Belediye Olarak Bizde Yolun Üstünü Tamamlıyoruz
25 Aralık 2020 - 23:47
Geçmiş yılarda bir kısmı yer altına alınan elektrik kablolarının geri kalan kısımlarında Yeşilırmak Elektrik Dağıtım Şirketi (YEDAŞ) ekipleri tarafından yer altına atıldığını ifade eden Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, “ İlçemizde uzun yıllardır kullanılan ve yağışlı ve rüzgârlı havalarda kesintilere yol açabilen elektrik telleri, trafo gibi önemli elektrik malzemeleri de değiştiriliyor. Bu kapsamda Yedaş ekipleri Salıpazarı İlçesi Yavaşbey Mahallesinde enerji nakil hatları tamamen yer altına alınarak, sorunları halletmiş bulunmaktayız” dedi.
Bozulan Yollarımızı Belediye Olarak Sıfırdan Yapıyoruz
Çalışmalar nedeni ile bozulan yollar Salıpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yeniden yapılıyor. Belediye Başkanı Halil Akgül yapılan çalışmalar nedeni ile Yedaş’a teşekkür etti. Başkan Akgül, “Yavaşbey Ali Osman Mahallemizde enerji nakil hatları yer altına alındı. Hem görüntü kirliliği giderildi hem de daha güvenli hale geldi. Yapılan çalışma ve kazı nedeniyle bozulan yollarımızı belediye olarak sıfırdan yapıyoruz. Ekiplerimiz Yedaş’ın ardından hemen kilitli parke ile Ali Osman Mahallemizin yollarını yeniden yapıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum