Bayramlaşma törenine Samsunlular büyük ilgi gösterdi.

BÜYÜKŞEHİR’DE BAYRAM COŞKUSU Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenen bayramlaşma töreninde Samsun protokolü ve vatandaşlar bir araya gelerek bayramlaşma sevincini paylaştılar

Bayramlaşma törenine Samsunlular büyük ilgi gösterdi.
04 Ekim 2014 - 13:32
BÜYÜKŞEHİR’DE BAYRAM COŞKUSU

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenen bayramlaşma töreninde Samsun protokolü ve vatandaşlar bir araya gelerek bayramlaşma sevincini paylaştılar. Bayramlaşma törenine Samsunlular büyük ilgi gösterdi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın ev sahipliğinde başkanlık toplantı salonunda yapılan bayramlaşmaya, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yavuz Selim Kahveci, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Protokol, gelen vatandaşlarla tek tek tokalaşıp, bayramlarını kutladı. Vali Şahin ile Başkan Yılmaz, çocukları yanaklarından öpüp harçlık verdi. Sıcak ve samimi ortamda geçen bayramlaşma merasiminde devlet-millet kaynaşmasının en güzel örneklerinden birisi yaşandı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum