Bayramlar Milli ve Dini Duyguların Güçlendiği Özel Günlerdir

Samsun valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı. ‘Kurban Bayramı’ nedeniyle Kutlama Mesajı yayınladı.

Bayramlar Milli ve Dini Duyguların Güçlendiği Özel Günlerdir
27 Haziran 2023 - 09:41
Vali dağlı mesajında; Bayramlarımız, vatandaşlarımız arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, dargınlıkların unutulduğu, milli ve dini duyguların güçlendiği özel günlerdir.
Değerli Samsunlular; Sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının tazelenmesine vesile olan bayramlar, geçmişimiz ile geleceğimiz arasında güçlü bir bağ kurmaktadır. Milli ve dini değerlerin, gelenek ve göreneklerin günden güne unutulduğu günümüzde, bayramlar sayesinde insanlar arasındaki yardımlaşma ve dayanışma duyguları kuvvetlenmekte, birlik ve beraberlik şuuru güçlenmektedir.
Valilik olarak vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı aileleri ve sevdikleriyle birlikte huzur ve güven içerisinde geçirmeleri için ilgili kamu kurum ve kuruluşlarımızla gerekli tedbirleri aldık. Bununla birlikte bayram tatili vesilesiyle araçlarıyla yollara çıkan tüm vatandaşlarımızdan da hız sınırlarına riayet etmelerini, emniyet kemerlerini takmalarını, uykusuz direksiyon başına geçmemelerini ve trafik kurallarına azami riayet etmelerini önemle istirham ediyorum. Bu vesileyle bayram süresince görev yapacak olan tüm personelimize teşekkür ediyor, hayırlı mesailer ve hayırlı bayramlar diliyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle; Samsunlu hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, ülkemize, İslâm âlemine ve tüm dünyaya barış, adalet, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor; bu vesile ile aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize de sağlık ve afiyet dolu bir ömür diliyorum.



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum