Bayramlar, Kardeşliği, Merhameti, İyiliği ve Paylaşmayı Öğütler

Bizleri manevi iklimiyle saran, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, milli birlik ve beraberliğimizin önemli sembollerinden olan bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.

Bayramlar, Kardeşliği, Merhameti, İyiliği ve Paylaşmayı Öğütler
30 Temmuz 2020 - 14:41 - Güncelleme: 30 Temmuz 2020 - 14:45
Kardeşliği, merhameti, iyiliği ve paylaşmayı öğütleyen inancımızın gereğine uygun olarak, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı bu müstesna günler, dargınlık ve kırgınlıklarımızı bir kenara bırakarak sevgi, dostluk ve kardeşlik duygularımızı en yoğun şekilde güçlendirmemizi sağlayacaktır.
Tüm dünyayı etkilemeye devam eden Koronavirüs (COVİD-19) salgınında ülkemizin verdiği başarılı mücadele, uluslararası alanda takdir kazanmıştır. Bu başarımızın devam edebilmesi için bütün vatandaşlarımızın koronivirüsle mücadelede belirlenen kurallara dikkat ve titizlik göstermeleri büyük önem arz etmektedir. Hem kendimizi hem de sevdiklerimizi korumak adına bayram süresince de tedbiri elden bırakmadan maske, mesafe ve temizlik önlemlerine riayet edecek olan Samsunlu hemşehrilerime şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum.
Bayram sevincimizin acıya dönüşmemesi, üzücü haberlerin yürekleri yakmaması için vatandaşlarımıza trafikte daha dikkatli olmalarını ve kurallara uymalarını özellikle istirham ediyorum.
Samsun Valiliğimiz olarak vatandaşlarımızın Kurban Bayramını huzur ve güven içerisinde geçirmeleri için ilgili kamu kurum ve kuruluşlarımız eliyle gerekli tüm önlemler alınmıştır. Bayram süresince görevi başında olacak güvenlik, sağlık, zabıta ve itfaiye personelimiz başta olmak üzere tüm görevli arkadaşlarıma teşekkür ediyor, hayırlı mesailer diliyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit ailelerimiz, kahraman gazilerimiz ve aileleri olmak üzere Samsunlu hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve İslam âleminin Kurban Bayramını kutluyor; tüm insanlığa barış, huzur ve esenlikler getirmesini Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum.
 
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum