BAYAN VATMANLAR SERTİFİKALARINI ALDI

Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A

BAYAN VATMANLAR SERTİFİKALARINI ALDI
20 Ocak 2016 - 15:48
Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş. ile Samsun Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında yapılan protokol tamamlanan istihdam garantili vatman kursunda, kursu başarı ile tamamlayan 12 bayan vatman adayı için sertifika töreni düzenlendi.
19.01.2016 Salı günü Sosyal Bilimler Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen Sertifika törenine Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Gürkan, Samsun Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Hasan Kılıçaslan, İl Milli Eğitim Md Yrd. Hanife Öztürk Erdin, Samsun İlkadım Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürü Kemalettin Ak’ da katıldı.
2014 yılı sonlarında başlayan Vatman kurusu yaklaşık 4,5 ay sürdü ve kurs sonrasında başarılı olan bayan vatman adayları Samulaş A.Ş.’ de işe başladı.
BU MESLEĞİ YAPTIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM
Vatman kursunu başarı ile tamamlayan adaylardan Nergiz Zor törende yaptığı konuşmasında, “Tramvay kullanan bayanları her gördüğünde mutlu olup onur duyuyordum. Samulaş A.Ş. ve İŞKUR’ un Vatman Kursu ilanı görünce başvuru yaptım güzel ve heyecan verici eğitim süreçleri sonrasında Samulaş A.Ş.’ de Vatman olarak görev yapıyorum. Bu mesleği yaptığım için de çok da mutluyum” dedi
Törende yaptığı konuşmada, Samulaş ile böyle bir projede birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsun Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Hasan Kılıçaslan, Samsun Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün Samsun’ da yürütmüş olduğu istihdam faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

 

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum