BAŞPEHLİVANDAN BAŞKAN GENÇ'E ZİYARET

Samsun Canik Belediyespor Güreş Takımı sporcularından Tarihi Kırkpınar Başpehlivanı Recep Taslak ve genç güreşçiler Başkan Osman Genç'i ziyaret etti

BAŞPEHLİVANDAN BAŞKAN GENÇ'E ZİYARET
10 Ağustos 2017 - 18:01
Samsun Canik Belediyespor Güreş Takımı sporcularından Tarihi Kırkpınar Başpehlivanı Recep Taslak ve genç güreşçiler Başkan Osman Genç'i ziyaret etti. Başkan Genç, diğer spor dallarına olduğu gibi ata sporu güreşe de destek verdiklerini söyledi.
Samsun'u Tarihi Kırkpınar Güreşlerinde Başpehlivanlık kategorisinde temsil eden Samsun Canik Belediyespor Kulübü güreşçisi Recep Taslak, Tarihi Kırkpınar Güreşlerinde Deste Küçük Boy'da 3. olan Kadir Keskin, Türkiye Şampiyonasında Minikler Kategorisinde 3. olan Adil Mısırcı ve Türkiye'de çeşitli bölgelerde yapılan yağlı güreşlerde 26 kez 1. olan Ömer Faruk Karadeniz ile birlikte Başkan Osman Genç'i ziyaret etti. Başpehlivan Taslak ve genç güreşçilerle sohbet eden Başkan Genç, ata sporu güreşte elde edilen başarıların kendilerini onurlandırdığını söyledi.
SPORU DESTEKLİYORUZ
Samsun Canik Belediyespor Kulübü bünyesinde 80'nin üzerinde güreşçinin bulunduğuna işaret eden Başkan Genç, "Her spor dalına önem veriyoruz ve destekliyoruz, ancak ata sporumuz güreş bizim için ayrı bir öneme sahip. Bu nedenle her bir güreşçimiz bizim için ayrı öneme sahip. Tarihi Kırkpınar Güreşlerinde 60 Başpehlivandan biri olan Recep Taslak, kulübümüzü ve şehrimizi Kırkpınar'da başarıyla temsil etti. İnanıyorum ki ileriki yıllarda büyük başarılara imza atacaktır. Alttan yeni güreşçilerimizin yetişiyor olması bizleri mutlu ediyor" dedi.
GELECEĞE YATIRIM
Samsun Canik Belediyespor'un 2 bin 500 civarındaki sporcu ordusuyla önemli bir yere sahip olduğuna vurgu yapan Başkan Genç, "Canik Belediyesi olarak sporda kurumsallaştık. Canik, her alanda olduğu gibi sporda da marka. Gençlerimizin sağlıklı yetişmeleri amacıyla spora önem veriyoruz. Çünkü spora yaptığımız yatırımı geleceğe yapılan yatırım olarak görüyoruz. Spor, gençlerimizin fiziki, zihinsel ve ahlaki yönden sağlıklı gelişmeleri açısından çok önemli. Canik Belediyesi olarak yaptığımız spor yatırımları sayesinde bugün sporcularımız şehrimizin adını dünyaya duyuruyor" dedi.
BAŞKAN GENÇ'E TEŞEKKÜR
Spora ve kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan Osman Genç'e teşekkür eden Tarihi Kırkpınar Başpehlivanı Recep Taslak da, "Başkanımız sağolsun bizlerden desteğini hiç esirgemiyor. Samsun Canik Belediyespor sporcuları olarak bu konuda şanslıyız. Çalışmamız için gerekli tüm spor imkanlar bizlere sağlanıyor. Sporcular olarak bizlere sunulan bu imkanları en iyi şekilde değerlendiriyoruz. İnşallah bundan sonra da diğer güreşçilerimizle birlikte yeni başarılar elde edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Köksal ÖNER

 

 

 

 

 

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum