BAŞKANI ARADIM!

Samsunspor için gerekli gündemi yaratalım Süper Lig’in 22 takımlı olmasıyla ilgili görüşlerini açıklayan MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ile telefonda görüşerek,

BAŞKANI ARADIM!
12 Haziran 2015 - 18:06
Samsunspor için gerekli gündemi yaratalım

Süper Lig’in 22 takımlı olmasıyla ilgili görüşlerini açıklayan MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ile telefonda görüşerek, “Samsunspor için gerekli gündemi yaratalım. Samsun'un buna ihtiyacı var. Biz çıkar size teşekkür ederiz” dedi.

BİZ SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ

Spor Toto Süper Lig’in 21 takımlı olmasını Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren’in gündeme getirmesinin ardından MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, Süper Lig’in 22 takıma çıkarılmasını ve PTT 1. Lig Play-Off finalini oynayan iki takımın da Süper Lig’de yer almasını gündeme getirmişti. Süper Lig’in 21 takımlı olmasına Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği’nin de sıcak baktığına dikkat çeken Başkan Süslü, “Dünyanın her tarafında ligler çift haneli sayılardan oluşuyor. Bunun için Süper Lig’in 20 takımdan oluşma şansı yok. 22 takım olsun ve finali oynayan Samsunspor’da hak ettiği yerde olsun” dedi.

ÇIKAR SİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

Konuyla ilgili AK Parti Sam İl Başkanı Muharrem Göksel’i telefonla arayarak görüştüğünü ifaden eden MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, “Kendisinden Sayın Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile görüşmesini rica ederek ‘Samsunspor için gerekli gündemi yaratalım. Samsun'un buna ihtiyacı var. Biz çıkar size teşekkür ederiz’ dedim. Biz Samsunspor için her şeyi yapmaya hazırız. Taşın altına sadece elimizi değil gövdemizi sokarız. Bunun için diğer partilerle de birlikte seve seve hareket ederiz. Şunu çok iyi biliyoruz ki Samsun’un en büyük markası Samsunspor’dur. Ve bu büyük marka asla ve asla sahipsiz bırakılmamalıdır” şeklinde konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum