Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Türkel'den İhaleye Tepki!

CHP İl Başkanı Fatih Türkel, Kanal İstanbul projesi kapsamında tarihi köprüleri taşıma ihalesine ile ilgili bir açıklama yaptı.

Reklam
Başkan Türkel'den İhaleye Tepki!
27 Mart 2020 - 17:58 - Güncelleme: 27 Mart 2020 - 19:36
Reklam
“Ülkemiz Korona Virüs tedbirleri kapsamında hükümet tarafından adı konulmasa da Olağanüstü Hal (OHAL) yaşamakta, hizmet sektörü tamamen durmuş küçük ve orta ölçekli esnaf perişan, çalışanları ve işinden çıkarılmış gariban işçilerimiz ekmek alma derdine düşmüşken, millet can derdindeyken, hükümetten bir umut destek beklerken gerçekleştirilen İHALE tam bir hayal kırıklığıdır. İçimiz yandı.
Ülke yangın yeriyken önceliği insan hayatı olması gerekenlerin, memurlarına maske taktırarak yaptırdığı ihale görüntüleri, rantiye hırsları yüreğimizi kanattı, AKP’nin RANT ekonomisi ve hırsı Ülkemizi uçurumun eşiğine getirdi. Şuan milyonlar sizden çare bekliyor, 100 Milyon TL virüsle mücadele bütçesi açıklanırken 110 Milyon Dolar bütçeli Kanal İstanbul projesine başlamak vicdanlara sığmaz” dedi.
CHP İl Başkanı Fatih Türkel, Buradan hükümete sesleniyoruz
“Biran önce söz konusu projeyi durdurun. Kamu özel sektör işbirliği ile yapılan geçiş garantili yol, tünel ve köprülere hükümetin ödemesi gereken para 9,1 Milyon TL. Erteleyin…
Şehir hastanelerine yapılacak müteahhit ödemelerini erteleyin…
Eğer ortada bir çile varsa millet çeker, Lakin herkes üzerine düşen görevi yapsın” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum