Başkan Togar'dan Öğretmenler Günü Mesajı

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Togar'dan Öğretmenler Günü Mesajı
23 Kasım 2023 - 11:28
Başkan Togar, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bugün, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e 'Başöğretmen' unvanının verildiği anlamlı günde, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. Geleceğimizin mimarı, aydınlık yarınların rehberi olan öğretmenlerimizin özverili çalışmalarını takdir ve minnetle selamlıyorum.
Öğretmenlik çok mukaddes bir hizmet mesleğidir. Öğretmenler bir insanı kurtarmanın, bir medeniyeti kurtarmak kadar önemli olduğunun bilinciyle hareket ederek kendilerine emanet edilen öğrencilerine ve geleceğe şekil vermektedirler. Öğretmenlik, emek, özveri, sabır ve hoşgörü ile yoğrulmuş, maddi karşılığı ölçülemeyecek kadar kıymetli bir meslektir. Onlar, eğitim ve öğretimde öncü rol üstlenerek ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine taşıma çabası içerisinde olan değerli insanlardır.
24 Kasım, öğretmenlerimizin kutsal görevlerini kutlamak ve onlara minnet duygularımızı sunmak için önemli bir fırsattır. Cumhuriyetimizin kurucusu başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün meslektaşları kıymetli öğretmenlerimin en özel günleri olan Öğretmenler Günü'nü tüm kalbimle kutluyor, ülkemiz için şehit düşen ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum. En yaşlısından en gencine önünde saygıyla eğiliyor, nice güzel günleri hep birlikte kutlamak dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum