BAŞKAN ŞAHİN'DEN BAYANLARA MÜJDE

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ”İlçemizde ücretsiz olarak bayanlara özel ‘Sağlıklı Yaşam Etkinliği’ düzenleyeceğiz ”dedi

BAŞKAN ŞAHİN'DEN BAYANLARA MÜJDE
08 Aralık 2017 - 08:18
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ”İlçemizde ücretsiz olarak bayanlara özel ‘Sağlıklı Yaşam Etkinliği’ düzenleyeceğiz ”dedi.
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ”Bayan eğitmen tarafından verilecek etkinliklerden faydalanmak isteyen bayanlar, Bafra Belediyesi Halkla İlişkiler birimine 18 Aralık 2017 tarihine kadar müracaat edebilecekler. Bayanların ücretsiz olarak yararlanacağı Sağlıklı Yaşam Etkinlikleri, eski kapalı spor salonunda gerçekleşecek” dedi.
BU ETKİNLİĞİMİZ SAĞLIKLI YAŞAMIMIZA ÖNEMLİ
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada, “Bafra Belediyesi olarak 8 ayrı önemli proje ve hizmeti hayata geçiriyoruz. Bunlarla ilgili çalışmalar başladı. Yerlerini hazırlıyoruz. Bu hizmetlerimizden biri de bayan kardeşlerimize yönelik olacaktır. Bayan kardeşlerimiz için sağlıklı yaşam etkinliği kapsamında eski kapalı spor salonumuzda haftanın belirli gün ve saatlerinde ücretsiz olarak programlar olacaktır.  Yapılacak olan bu etkinliğimiz sağlıklı yaşamımıza önemli katkılar yapacaktır. Sağlık çoğumuz tarafından ihmal ediliyor. Hayatın getirdiği yoğunluk içinde asla ihmal etmememiz gereken sağlığımızı ihmal ediyoruz” diye konuştu.
HASTALIKLARA YAKALANMAMIZI DA ENGELLEYECEKTİR
Hareketsiz yaşam biçimine sahip olduklarını ifade eden Başkan Şahin, “Bunun getirdiği ciddi sağlık problemlerini doktorlarımız her gün açıklıyor. Sağlıklı yaşam kişinin olmazsa olmazlarındandır. Sağlıklı yaşam, kişisel yaşantımızdan tutun da iş yaşamına kadar her yaşamımızı etkilemektedir. Sağlıklı yaşam aynı zamanda hastalıklara yakalanmamızı da engelleyecektir. İlerleyen yaşlarda bazı hastalıkların önünü de kesmiş olacaktır. Tüm bunları göz önüne alarak bayan kardeşlerimiz için Sağlıklı Yaşam Etkinlikleri başlattık. Müracaatlar 18 Aralık tarihine kadar belediyemize yapılacaktır” dedi.
Köksal ÖNER

Şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum