Başkan Kibar Vekâletle Kurbanını Bağışladı

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar İlçe Müftülüğü tarafından Kavlan Ağacı yanında ‘Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş’ sloganıyla açtığı vekaletle kurban bağışı standını ziyaret ederek vekaleten kurban bağışında bulundu.

Başkan Kibar Vekâletle Kurbanını Bağışladı
07 Temmuz 2021 - 19:20
2020 Yılında Toplamda 400 Binin Üzerinde Vekâleten Kurban Bağışı Yapıldı
Kurban bağışı sonrası bir açıklamada bulunan Fatsa İlçe Müftüsü İlçe Diyanet Vakfı Başkanı Hamza Bayram, “ Diyanet İşleri Başkanlığı’nın ‘Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş’ sloganıyla yıllardır hem yurt dışında hem yurt içinde yoksul, ihtiyaç sahibi, fakir fukara insanlara yardım eli olmak üzere kurban kampanyasını yürüttüğünü belirtti. Yurt içi ve yurt dışında kurban kampanyası ile muhtaç insanlara yardım elini uzattıklarını ifade eden İlçe Müftüsü Hamza Bayram, “2020 yılında toplamda 400 binin üzerinde vekâleten kurbanla hem yurt dışında hem yurt içinde 100'den fazla ülkeye, yurt içinde de 81 ile ihtiyaç sahibi insanlara kurbanları ulaştırmıştır. Fatsa Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Etem Kibar’ da bizlere destek vererek yurt içindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara gönderilmek üzere vekâletini bizlere emanet etmiştir. Biz de Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz ve Fatsa Kavlan Ağacı dediğimiz bölgede vatandaşlarımızın gelip vekâletle kurbanlarını bizlere vekâleten emanet edebileceğini buradan duyuruyoruz” dedi.
Hemşerilerimizi Diyanet Vakfı Üzerinden Kurbanlarını Bağışlamalarını Tavsiye Ediyoruz
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise, ‘Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş’ sloganıyla başlayan Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığımızın Diyanet Vakfı üzerinden bağışlanan kurban bağışını bizde ilçemizde İlçe Müftümüz ve İlçe Diyanet Vakfı Başkanımız Hamza Bayram öncülüğünde kurbanımızı ihtiyaç sahibi hemşerilerimize ulaştırmak üzere bağışımızı yaptık. Tüm hemşerilerimizi böylesine zor bir dönemden geçerken özellikle kurbanlarının doğru yere ulaşmasını noktasında hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz. Diyanet İşleri Vakfımızın bu bağlamdaki çalışmaları geçmiş yıllarda da çok güzel bir şekilde doğru noktalara ulaşmıştır. Bu yılda tüm hemşerilerimizi Diyanet Vakfı üzerinden kurbanlarını bağışlamalarını tavsiye ediyoruz” diye konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum