Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Karapıçak'ın Cumhuriyet Bayramı Mesajı

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Reklam
Başkan Karapıçak'ın Cumhuriyet Bayramı Mesajı
28 Ekim 2021 - 17:22
Reklam
MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, yayınladığı mesajda; "Küresel Türk düşmanlarına karşı 98 yıl önce bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk, "Efendiler! Yarın Cumhuriyeti İlan Edeceğiz." diyerek, Türk Milletinin kendi kaderine yön vermesini sağlamış, egemenliğimizi, hür yaşama azim ve kararlılığımızı tescil etmiştir.
Bugün de Aziz Milletimiz, Cumhuriyetle birlikte elde ettiği kazanımlara dört elle sarılmış, küresel oyunlara gereken cevabı vermiştir. Türk Milletinin üstün feraseti, perde arkasındaki her oyunu görmekte, emperyalist emellere set olmaya devam etmektedir.
Kimilerinin “z kuşağı” diye hitap ettiği, bizim ise, “Türk Gençliği kuşağı” olarak gördüğümüz gençlerimizin, bağımsızlık ülküsü etrafında, mutlak anlamda birlik ve beraberlik içinde, Cumhuriyetimizin 98. yıldönümünü büyük bir coşku ile kutladıklarını görmekteyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle Milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını yürekten kutluyor, Devletimizin Kurucusu Ulu Önderimiz Başbuğ Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, Kurucu Kahramanlarımızı ve Aziz Şehitlerimizi Rahmetle yâd ediyorum" dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum