Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Deveci'den Belediye Emekçilerine Teşekkür

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Atakumluların bayram coşkusunu doyasıya yaşaması için yoğun mesai harcayan belediye çalışanlarına teşekkür belgesi verdi.

Reklam
Başkan Deveci'den Belediye Emekçilerine Teşekkür
31 Mayıs 2021 - 16:25
Reklam
Pandemi kısıtlamaları nedeniyle, yurttaşların evlerinden çıkamadığı bu süreçte organize ettiği kutlama etkinlikleriyle milli bayramların coşkusunu evlere taşıyan Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda yoğun mesai harcayan belediye çalışanlarına ve etkinliklere katkı sağlayan gönüllülere teşekkür belgesi takdim etti. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Bandırma Vapuru ile Samsun’a çıkarak Milli Mücadele’nin ateşini yaktığı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102. yıldönümünde, hem dijital platformlarda hem de Atakum’un sokaklarında düzenlediği etkinliklerle bayram coşkusunun yaşanmasına katkı sağlayan Atakum Belediyesi emekçilerini unutmayan, Başkan Deveci düzenlenen merasim ile personele teşekkür belgelerini takdim etti.
19 Mayıs Olmasaydı Diğer Bayramlar Olmazdı
Tüm milli bayramları önemsediklerini ancak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının öneminin ve yerinin farklı olduğunu söyleyen Başkan Deveci, “Atakum Belediyesi, 19 Mayısları büyük bir coşkuyla kutluyor. 100. yılında, geçen sene 101. yılında ve bu sene 102. yıldönümünde aynı coşkuyla kutladık. Atakum adını atasından alıyor. Samsun ilk adım kenti. Bunun bizlere yüklediği sorumluluklar var. O nedenle 19 Mayıs’ı ve diğer milli bayramları coşku içerisinde kutluyor, Atakumluların da bu heyecana ortak olmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Ama özellikle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını çok önemsiyoruz. Çünkü 19 Mayıs olmasaydı diğer milli bayramlar olmayacaktı. O nedenle 19 Mayıs coşkusunu Atakum’dan, Samsun’a ve tüm Türkiye’ye her sene yansıtmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Coşkuyla Çalışan Personelimize Teşekkür Ederim
19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı’nın tüm Atakum’da coşkuyla kutlanması için hummalı bir hazırlık yaparak, pandemi kısıtlamalarının sürdüğü bu süreçte Atakumluların milli bayram coşkusunu evlerine taşıyan Atakum Belediyesi personelini unutmayan Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, etkinliklerde görev alan tüm personele tek tek teşekkür belgelerini takdim etti. Başkan Deveci, “Arkadaşlarımız büyük bir coşkuyla sorumluluk üstlendiler, görev aldılar. Hem dijital platformlarda, hem de sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu bu süreçte mahalle mahalle dolaşan Kuva-yı Milliye TIR’ı ve üstü açık otobüsümüzle; balkonlarda, çatılarda, pencerelerde Atakumluları coşturdular. Samsun’dan canlı yayınla tarihi donanıma sahip uzmanlarımızla, Türkiye’ye 19 Mayıs’ı ve cumhuriyetimizin temel değerlerimizi, kurtuluş yolunu ve kuruluş sürecini anlattık. Bu 19 Mayıs Türkiye’nin her yerinden canlı olarak izlendi. Yüzyılın Rotası Gençlik Forumu yaklaşık 11 milyon kişiye ulaştı. Önceki seneki Yüzyılın Rotası çalışmamızda da 8 milyon kişiye ulaşmıştık. Önümüzdeki yıllarda da her gün coşkumuzu biraz daha arttırarak, hem Atakum Belediyesi çalışanları hem Atakumlu gönüllülerle birlikte kutlayarak devam edeceğiz. Personelimize çok teşekkür ediyorum. Herkes büyük bir coşkuyla sorumluluklarını yerine getirdi. Bu bir bayram. 19 Mayıs bayramı herkesin bayramı. Sadece Atakum Belediyesi çalışanlarının değil. Biz sadece organize etme görevini üstlendik. Ama tüm Atakumlular bu bayramı büyük bir coşkuyla kutlayarak, organizasyona katkı sağladı, paydaşı oldu” ifadelerini kullandı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum