Başkan Demirtaş İlçemizde Bir Başarı Yakaladıysak Sizlerin Emeği Büyük

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, 8 gündem maddesi görüşülmek üzere ilgili komisyonlara sevk edildi.

Başkan Demirtaş İlçemizde Bir Başarı Yakaladıysak Sizlerin Emeği Büyük
02 Ocak 2024 - 18:17
2024 yılında yapılan hizmetlerin İlkadım’a  hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Başkan Demirtaş, “Yeni yılda ilk toplantımızı gerçekleştiriyoruz. İlk olarak Ocak ayında kutlanacak önemli günleri hatırlatıp kutlamak istiyorum.2024 yılı İnşallah hem şehrimiz hem de ülkemiz için sağlıklı ve bereketli bir yıl olur” dedi.
Meclis toplantısının açılışında konuşan Başkan Demirtaş sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Acısı ile tatlısı ile bir yılı daha geride bıraktık. Geride bıraktığımız 2023 yılında yaşanan olumsuzlukların bu yıl yaşanmamasını diliyorum. Yıllar çabuk geçiyor, önemli olan kendimiz için, ailemiz için, çevremiz için, ilçemiz için güzel kararlar almak. İnanıyorum ki biz bugüne kadar İlkadım’ın gelişirken güzelleşmesine vesile olan önemli kararları birlikte aldık. Bugün ilçemizde bir başarı yakaladıysak sizlerin emeği bunda büyük” ifadelerini kullandı.
Denetim komisyonu belirlendi
Toplantıda ayrıca bazı maddeler ilgili komisyonlara havale edilerek bir sonraki mecliste görüşülmesi kararlaştırıldı. Toplantıda denetim komisyonunda yer alacak isimlerde belirlendi. Gizli oylama sonucu Denetim Komisyonuna; Erol Koroğlu 24 Oy (AKP), Serkan Akyüz 23 Oy (AKP), Yurtaş Kıyak 26 Oy (MHP) Ali Kandemir 19 Oy (CHP) Ertuğrul Çöl 16 Oy (İYİ Parti) alarak seçildi.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum