Başkan Demirtaş, Başarıları Göğsümüzü Kabartıyor

İlkadım Belediyesi Halk Eğitim destekli spor yönelik turnuvalarda adından söz ettirmeye devam ediyor.

Başkan Demirtaş, Başarıları Göğsümüzü Kabartıyor
25 Temmuz 2023 - 21:46
İlkadım Belediyesi Güreş takımı Türkiye'nin dört bir yanından binlerce sporcunun katıldığı ulusal müsabakalarda başarılara imza atıyor. Genç güreşçiler, İlkadım’ı gururlandırmak için önce 600 sporcunun katılım sağladığı Alaçam Geyikkoşan  yağlı güreşlerinde 5 final gerçekleştirdi. Er meydanında gösterdikleri performansla Muhammet Altınörs birinci olarak altın madalya, Alican Hoşaf, Muhammet Ali Kol, Necattin Dere, Fatih Deveci ikinci olarak gümüş madalya, Aşkın Gönültaş, Berke Atlı ise üçüncü olarak Bronz madalya ile toplamda 7 madalya ile müsabakaları tamamladı.
Geyikkoşan’da kürsü yaptılar
662.Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başpehlivanlığı, İsmail Balaban’ı mağlup ederek kazanan Yusuf Can Zeybek’in katılım sağladığı Ordu/Aybastı Perşembe yaylasında CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligine katılım sağlayan İlkadım Belediyesi güreş takımı sporcularından Muhammed Ali Kol Altın madalya, Necattin Dere, Oğuzhan Kaya ise Bronz madalya almaya hak kazandı.
Bir başarıda Judo’dan
Spordaki başarılarını farklı alanlarda her arenaya taşıyan İlkadım Belediyesi spor takımı, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Türk Sporunun alt yapısına yönelik Denizli’nin ev sahipliğinde 252 sporcunun katılımı ile Pamukkale Üniversitesi Spor Salonunda yapılan “Anadolu Yıldızlar Ligi Final Müsabakaları”nda Samsun ilimizi temsilen katılan İlkadım Belediyesi Judo takımı Sporcuları 3 üçüncülük ve 1 yedincilik ile kürsüde yerini aldı.
Kürsüye çıkan derece yapan sporcular;
Ekin Demirbağ                         57 Kg        3.
Mustafa Balcı                           50 Kg        3.
Ahmet Doğan Köseoğlu       +66 Kg        3.
Ayhan Balcı                               46 Kg        7.
İlkadım’da Sporun ayrı bir yeri var
Spora verdiğimiz desteklerle İlkadımlı çocuklarımız Kickboks, Judo, Güreş gibi branşlarda önemli dereceler elde ettiğine dikkat çeken İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” İlçemizde sporun özel bir yeri var ve bu doğrultuda gençlerimizin başarısı bizi çok mutlu ediyor. Onların kötü alışkanlıklardan uzak kalıp, sporda derece yaptıklarını görmek bizim için çok anlamlı. Başarılar göğsümüzü kabartıyor. Pırıl pırıl gençlerimiz imkân verildikçe neleri başarabileceğini gösteriyor. Önümüzdeki süreçte daha büyük başarılar elde edeceğimize inanıyorum. Tüm sporcularımızı kutluyor, başarılar diliyorum" dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum