Başkan Demir Vezirköprü'de
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ile birlikte Vezirköprü ilçesinde çeşitli incelemeler gerçekleştirdi.
22 Kasım 2020 - 14:38
Pazartesi günü hizmete açılacak olan Vezirköprü Devlet Hastanesi’nde de incelemelerde bulunan Başkan Mustafa Demir, “Yapımı tamamlanan ve en ileri hizmetlerle donatılmış Vezirköprü Devlet Hastanemizi ziyaret ederek Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan ve Milletvekilimiz Ahmet Demircan ile birlikte İl Sağlık Müdürümüz Muhammet Ali Oruç’tan bilgi aldık. Nitelikli yatak kapasitesini artıracak, modern sağlık hizmet sunumu gerçekleştirecek olan 200 yataklı Devlet Hastanesi ile Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Pazartesi günü itibariyle hizmete açılıyor. Sadece ilçeye değil, son teknolojiye sahip görüntüleme merkeziyle Havza, Sinop, Boyabat ve Durağan gibi çevre il ve ilçelerden gelecek hastalara da hizmet verecek. Sağlık alanında önemli yatırımlara imza atılan şehrimize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.
İlçede tamamlanan yolları da inceleyerek mahallelilerle buluşan Başkan Demir, “Vezirköprü ilçesi Şehit Ömer Halisdemir Caddesi’nde yapımı tamamlanan sıcak asfalt çalışmamızı inceledik. Ardından Susuz ve Kadıoğlu Mahallelerinde yaptığımız incelemelerin ardından hemşehrilerimizle buluştuk. Yollarımızı genişleterek daha güvenli ve konforlu hale getiriyoruz. Kırsal altyapıyı Türkiye’de ilk tamamlayan belediye olma yolunda hedefimize ulaşmak için canla başla çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.







FACEBOOK YORUMLAR