Başkan Demir Üniversite Öğrencileriyle Buluştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun Üniversitesi’nde (SAMÜ) Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileriyle bir araya geldi.

Başkan Demir Üniversite Öğrencileriyle Buluştu
07 Nisan 2022 - 22:56
Gençlere nasihatte bulunarak, “Önemli olan, mesleğimizi en iyi şekilde yapmaktır. Eğitim boyunca bilgi dağarcığınızı geliştirmelisiniz. Hangi işi yaparsanız yapın, donanımlı ve bilgili olmalısınız. Moral ve motivasyonunuzu yüksek tutun” dedi.
Büyükşehir Gençlik Hareketi etkinlikleri kapsamında, Büyükşehir Belediyesi ile Samsun Üniversitesi tarafından düzenlenen "Hoş geldin Arkadaşım" öğrenci buluşması etkinliği düzenlendi. Bu etkinlik kapsamında Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileri ile buluştu. Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ın da yer aldığı etkinlikte Başkan Demir, öğrencilere kendi hayatından örnekler anlattı. Öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği buluşmada Başkan Mustafa Demir şöyle konuştu; “Şehrimize gerek şehir içi gerekse şehir dışından gelen öğrencilerimiz ile bu tür etkinlikleri sık sık yapıyoruz. Onların görüşleri, önerileri bizim için çok değerli. Her konuda önerilere açık olduğumuzu bilmenizi isterim. Öğrencilerimizin, gençlerimizin yaşam standartlarını artırmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Önemli olan, mesleğimizi en iyi şekilde yapmaktır. Eğitim boyunca bilgi dağarcığınızı geliştirmelisiniz. Hangi işi yaparsanız yapın, donanımlı ve bilgili olmalısınız. Moral ve motivasyonunuzu yüksek tutun. Yeri gelecek zorlanacaksınız ama başarıyı elde ettiğinizde bu zorlukları unutacaksınız. Ufkunuzu geniş tutun.”

 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum